'NEBITNA SI'

Brendon ostavio Soraju bez teksta

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 10.06.2011 20:09
  • Objavljeno 10.06.2011 u 19:36
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Tijekom dana Brendon je imao velikih oscilacija u svom ponašanju. U jednom trenutku bio je emotivno nastrojen, dok je u drugom bio jako konfliktan

Brendon se danas povjerio Soraji da jedva čeka da izađu van kako bi joj ispričao neke stvari, ne navodeći o čemu se zapravo radi. Dodao je i to da je siguran u to da ga ona najbolje razumije te da su im ponekad riječi suvišne. Nedugo nakon ove njegove izjave, stvari su krenule u drugom smjeru.

Brendon i Soraja posjetili su prostoriju za vježbanje, gdje ih je čekala instruktorica Milica Cerović sa svojom plesnom grupom. Brendonu se nije svidio način na koji ih je Milica dočekala, što joj je i rekao. Održao joj je i lekciju o lijepom ponašanju, a zatim je zamolio i da mu se predstavi. Nakon male rasprave izgovorio je i već dobro poznatu uzrečicu: 'Nebitna si.'

Stvari se nisu otele kontroli, pa je obostrano ispričavanje bilo dovoljno da započnu sat bez ikakvih problema. On je svoj postupak okarakterizirao kao 'sukob umjetničkih energija'.

Soraja je ostala zatečena takvim njegovim ponašanjem i čekala je početak sata ne progovarajući ni riječ. Po završetku, prepričala je ostalim ukućanima što se dogodilo, a zatim počela komentirati njegove promjene ponašanja.

Ona smatra da se previše zanio i da namjerno pravi scene bez potrebe. Dodala je i to da je Brendon skroz normalan dok razgovara s njom, a pri dolasku nekog trećeg pretvori se u lošu osobu. Zaključila je da je Brendon pod djelovanjem alkohola super, pa je odlučila napiti ga.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi