NOVI PROJEKT

Brat Julije Roberts s novom godinom stiže u Baranju, a poznato je i zašto

27.12.2022 u 20:53

Bionic
Reading

Snimanje trilera 'Wrongful Death', u kojemu glume holivudski veterani Eric Roberts i Michael Pare, počinje 5. siječnja u Belom Manastiru, u produkciji kuće Dream Team Pictures

U Baranji se upravo završavaju posljednje pripreme seta za snimanje filma koji režira Vjekoslav Katušin, dok scenarij potpisuje Miroslav Trčak, priopćeno je.

Uz dvojicu veterana u glumačkoj ekipi su još Isabella Brenza, Alexander Man, Raquel Montes, Monique Bartnik, Jenny Paris, Alona Hertha, Kristijan Glavaš, Mario Zelić.

Katušin, hrvatski producent s njemačkom adresom, u Hrvatskoj je već snimao s Ericom Robertsom, Tomom Sizemoreom i Costasom Mandylorom, a 'Wrongful Death' je treći koji snima u Hrvatskoj i drugi na području Baranje.

Prošle godine ugostio je Costasa Mandylora koji je u Baranji proveo nekoliko dana, a prije šest godina i Erica Robertsa.

  • +7
Eric Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Lions Gate Collection / Everett / Profimedia

'Da je posjet ostavio odlične utiske govori i činjenica da će Eric Roberts i Michael Pare biti moji gosti nekoliko dana nakon snimanja i želja mi je da im pokažem što više od baranjske etno i gastro ponude', istaknuo je Katušin.

Kaže da koristi svaku priliku da dovede svoje poznate prijatelje i suradnike da upoznaju ovaj prelijepi dio Hrvatske i posebno je ponosan što će cijeli film biti snimljen u Belom Manastiru i okolici.

Radnja njegovog novog filma prati čovjeka (Michael Pare) koji želi otkriti što se dogodilo s njegovim sinom, odnosno tko ga je i zašto ubio. To nastoji doznati od Sophie McElroy (Isabella Brenza), kćeri senatora McElroyja (Eric Roberts). U priči se pojavljuju i beskrupulozni novinar, ovisnica i spletkarošica teške prošlosti.