sretan na svim poljima

Branko Đurić Đuro o 30 godina ljubavi sa svojom Tanjom: 'Izgleda da smo se našli nekako u svemiru'

24.10.2023 u 11:31

Bionic
Reading

Sarajevski glumac s ljubljanskom adresom, frontmen benda Bombaj štampa, te suvlasnik zagrebačkog kazališta Luda kuća, osim po svojoj uspješnoj karijeri poznat je i po jednom od najdugovječnijih brakova na javnoj sceni

Branko Đurić Đuro ove godine je proslavio tri desetljeća ljubavi sa suprugom, slovenskog glumicom Tanjom Ribič a obilježili su i 25. godišnjicu braka.

Poznati Sarajlija izjavio je da ga supruga nasmijava te da je vrlo duhovita osoba. 'Dok je ljubav to traje znate i sami, dok postoji ta neka magija, taj magic između dvoje ljudi, dok to traje, moram kucnut negdje u drvo....I to evo kod nas traje. Izgleda da smo se našli nekako u svemiru', rekao je za In Magazin.

  • +3
Branko Đurić Đuro, Tanja Ribič Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Đuro je već 19 godina vegeterijanac u čemu mu se pridružila i supruga, a jedna od kćeri je veganka. Nastoji živjeti zdravo, a prakticira i poznatu Wim Hof metodu. Otkrio je da imaju kuću na moru u Sloveniji i da cijele zime idu vikendima plivati te da su svaki mjesec u moru. 'Dobro se osjećam, tuširam se isto hladnom vodom, vježbam jogu, svako jutro meditiram', rekao je.

Inače, on i slovenska glumica vjenčali su se 1998. godine, a a matičarka im je bila Vika Potočnik, tadašnja gradonačelnica Ljubljane. Zajedno su podigli kćeri Zalu i Elu, a iz prvog braka Đuro ima i sina Filipa.

SARAJEVO FILM FESTIVAL

Branko Đurić i Tanja Ribič po uzoru na holivudske parove zablistali na crvenom tepihu

Pogledaj galeriju