BOJANA I SORAJA:

'Brandonu je život katastrofa, treba mu stručna pomoć'

Big Brother Brandon (1)

Big Brother Brandon (1)

Izvor: Cropix / Autor: Cropix

U BB kući nastavlja se diktatura NNL-a, Brandon je sve teže podnosi

Bojana je Horvatu i Soraji rekla da misli da se Brandon bunio zbog zadatka jer gladuje i da bi bio oduševljen da je on na mjestu diktatora. Soraja je zaključila da je Brandon dobar glumac i da se ne bi iznenadila da je sve odglumio. 'Njemu je život katastrofa', rekla je Bojana o Brandonu, prenose 24 sata.

Soraja ne samo da se složila s njom, nego je dodala da mu je sudjelovanje u BB kući najbolji dio života i da joj je žao što je nesretan. Osim toga, kazala je da misli da mu je potrebna stručna pomoć, što mu je i rekla.

Duško je Velikom bratu rekao da je njemu normalno živjeti u diktaturi. 'To je isto kao kad ti šef na poslu kaže da učiniš nešto, to nije nešto tragično. Brandon ništa ne radi, samo se skida. Ako nije u dobrim odnosima s Lesterom, njemu ništa ne odgovara. Štrajka glađu, pojeo je samo jednu bananu. Ne može se ništa zbog toga što on voli muškarce, ali meni je to nezamislivo. Voli Lestera, pričao je da je imao djevojku. Ali, voli i muškarce', rekao je Duško.

Veliki brat je zatim u dvorištu kuće postavio zatvorsku ćeliju u koju diktatori imaju pravo zatvoriti neposlušne sluge, i to od jednog, na maksimalno 12 sati.

Diktatori su Brandona na sat vremena zatvorili u kavez iako se Lester se pobunio protiv toga, no Nikola je ustvrdio da ga treba zatvoriti jer je bahat i jer je lagao. 'Moramo nekoga zatvoriti, a to je Brandon. Nije se korektno ponašao prema nama i zato ćemo ga zatvoriti na jedan sat', govorio je Nikola dok su Brandona nindže privodile u ćeliju.

Nakon puštanja, Brandon je smazao bananu bez dopuštenja. Velikom bratu kazao je da ne želi poštivati diktatore koji se prežderavaju odrescima i voćem dok ljudi na otpadu nemaju što jesti. 'Razočarali su me Lester i Nikola, ne znam glume li ili su se stvarno uživjeli u ulogu', rekao je Brandon.


Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi