BEZ PODRŠKE PUBLIKE

Bradley Cooper sanjari o filmskoj priči s Lady Gagom uživo, ali ideja nije pala na plodno tlo

27.04.2019 u 11:06

Bionic
Reading

Ljubav između Ally i Jacka, likova koje su u filmu 'Zvijezda je rođena' utjelovili Lady Gaga i Bradley Cooper, mogla se ponovno rasplamsati i biti življa nego na filmskom platnu, ali nije naišla na odobravanje publike

Ideju o ponovnom udruživanju snaga sa svojom filmskom ljubavi Lady Gagom, Cooper je iznio tijekom gostovanja u emisiji 'Ellen DeGeneres Show'.

Nakon pretresanja Cooperovih iskustava s nastupa na nekim od najvećih svjetskih festivala, Ellen je glumca pitala hoće li s Lady Gagom na turneju.

'Mislim da ne, ali uh...', kroz smijeh je komentirao Cooper.

Po reakciji bi se dalo naslutiti da mu je ideja Ellen pokrenula letiriće u trbuhu, a onda je iznio svoju ideju o nastavku suradnje s Lady Gagom.

'Razmišljao sam o nečemu što bi moglo biti kul. Možda bi jedne večeri mogli uživo čitati scenarij filma, i dok se čita pjevati sve pjesme iz filma, nešto kao u Hollywood Bowlu. To bi bilo kul, zar ne?', rekao je Cooper.

Ne pretjerano uvjerljiva DeGeneres potvrdila mu je kako bi to bilo stvarno kul, ali izostala je potvrda publike koja nije zapljeskala ovoj 'briljantnoj' ideji.

Izvor: Društvene mreže

Nisu baš odgovorili kako bio volio, ne?', bocnula je DeGeneres Coopera.

'Samo sam testirao', kroz smijeh je rekao Cooper i dodao kako to ipak neće učiniti i da je to bila užasna ideja.

DeGeneres ga je utješila da bi se publici to zasigurno svidjelo, samo da nisu znali reagirati na pravi način.

  • +8
Zvijezda je rođena: Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia