dan za pamćenje

U najslađem društvu: Bradley Cooper na crveni tepih poveo preslatku kćerkicu

13.12.2023 u 22:47

  • +3

Bradley Cooper i kćer Lea

Izvor: Profimedia / Autor: Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia

Bionic
Reading

Slavni glumac malenu je Leu dobio u vezi s manekenkom Irinom Shayk, a sada ju je prvi puta odveo kao pratnju na crveni tepih

Bradley Cooper je na premijeru svog novog filma 'Maestro' u Los Angelesu poveo posebnu pratilju - šestogodišnju kćer Leu, koja je u trenu zasjenila brojne zvijezde na crvenom tepihu.

48-godišnji glumac isijavao je ponosom jer se njegova kćer, koju je dobio u vezi s bivšom djevojkom Irinom Shayk, u utorak navečer prvi put pojavila s njime na ovako glamuroznom događaju.

Lea je izgledala preslatko u haljini Dolce & Gabbana s uzorkom leoparda u kombinaciji sa svjetlucavim zlatnim balerinkama te je kao prava zvijezda pozirala pred fotoreporterima. Naravno, držeći se sigurne udaljenosti tate kojeg nije ispuštala iz ruku.

Osim kao tatina pratilja, djevojčica se na premijeri pojavila i kao jedna od zvijezda 'Maestra' u kojem glumi mlađu verziju Jamie Bernstein, a crvenim tepihom šetala je kraj zvijezda i kolegica sa seta Lady Gage i Carey Mulligan.

Iako njeni roditelji već dugo nisu u vezi, i dalje su u dobrim odnosima te ističu kako čine sve što je moguće da s Leom provode što više vremena, a Irina Shayk nedavno je izjavila i kako je Cooper najbolji otac kojeg je mogla poželjeti za svoju kćer.

  • +3
Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Ignat / INSTAR Images / Profimedia, Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia