u new yorku

Bradley Cooper i Gigi Hadid više se ne skrivaju, sve su opušteniji u javnosti

02.02.2024 u 09:43

Bionic
Reading

Iako nije jasno tko je tu koga 'upecao' jer se radi o jednoj od najpoželjnijih manekenki i jednom od najpoželjnijih glumaca, jasno je da su Bradley Cooper i Gigi Hadid jedan od najzanimljivijih parova trenutno. U četvrtak su ulovljeni u opuštenoj šetnji New Yorkom spremno potvrdivši da su 'više od prijatelja'

Isprva su se skrivali pokušavajući sakriti svoju romansu dok je još friška, no Bradley Cooper i Gigi Hadid odlučili su svima olakšati život: sebi jer se više ne moraju skrivati i paparazzima koji ih sada mogu fotografirati bez muke.

O simpatijama između glumca i manekenke šuška se još od jeseni, iako se par poznaje već niz godina.

Kako je ranije otkriveno, upoznali su se na raznim druženjima dok je Cooper još bio u vezi s Irinom Shayk, koja je navodno posredovala upoznavanju svog tadašnjeg partnera s Gigi. Manekenke su surađivale na brojnim modnim događajima, no zasigurno nisu mislile da će jednog dana dijeliti i partnera.

Par je spojilo roditeljstvo jer su djeca velik dio njihovih života, a sada su sretan par.

Uočeni su kako šetaju New Yorkom u četvrtak, nakon što su potvrdili svoju romansu šetajući Londonom tjedan dana prije. Opušteni i nasmijani izgledali su vrlo sretno te spremno da potvrde glasine o njihovoj vezi.

više nema skrivanja

Vole se javno: Bradley Cooper i Gigi Hadid zagrljeni prošetali Londonom

Pogledaj galeriju

Iako pojedinosti svoje veze još uvijek drže za sebe te se nisu javno oglašavali o statusu svoje veze, da se glumcu manekenka ozbiljno sviđa potvrdio je izvor za DailyMail još jesenas, a već ju je upoznao i sa svojom majkom.