NAJTEŽE JE IZA NJE

Bračni krah Ane Zaninović: 'Pokušala sam obitelj održati na okupu, ali jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo'

17.09.2021 u 19:07

Bionic
Reading

Splićanka Ana Zaninović, bivša 34-godišnja europska i svjetska prvakinja u tekvandou, razvodi se nakon četiri godine braka od splitskog poduzetnika Duje Đapića

'Još nismo službeno razvedeni, no ne živimo zajedno od veljače. U pitanju nije treća osoba, jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo', rekla je za Gloriju Ana Zaninović, za čiji je bračni brodolom dosad znao samo najuži krug ljudi.

'Najteži period je iza mene i sada sam spremna krenuti dalje. Što se tiče našeg sinčića Tome, njegova nam je sreća najvažnija i zbog njega ćemo uvijek biti u korektnim odnosima. Brak je za mene svetinja i uistinu sam napravila sve u svojoj moći da obitelj održim na okupu. Ali nije išlo', rekla je Zaninović dodajući da je s troipolgodišnjim sinčićem Tomom ostala živjeti na istoj adresi.

  • +4
Ana Zaninović Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ana Zaninović je bračne zavjete s dvije godine mlađim ekonomistom Dujom Đapićem razmjenila u lipnju 2017. godine, točno mjesec dana nakon njene sestre Lucije, a blizanke su i svadbeno veselje imale na istom mjestu, u splitskom hotelu Park.

Zanimljivo, i majčinstvo je za blizanke Zaninović stiglo s jednakim razmakom od mjesec dana. Lucija je sa suprugom Nalom Kuzmanićem sina Ervina dobila 2. studenog 2017. godine, a Ana i Duje su roditelji Tome postali 5. prosinca iste godine.

poznati roditelji

Baby boom u svijetu slavnih kakav se ne pamti: Tko je sve dobio prinovu

Pogledaj galeriju