NA OTVORENJU IZLOŽBE

Božo Vrećo svojim je stajlingom zasjenio i Đurđu Tedeschi

05.10.2018 u 11:12

Bionic
Reading

Slavni Sarajlija, koji je zbog svog izgleda i načina odijevanja, otkako se pojavio na sceni, bio meta raznih komentara, u galeriju Kranjčar stigao je u društvu umirovljene odvjetnice Đurđe Tedeschi, s kojom se često može vidjeti kada stigne u Zagreb

U zagrebačkoj galeriji Kranjčar, uz mnoštvo poznatih lica, otvorena je izložba 'Flirt umjetnika', autora Dženise Pecotić i Deyana Barića. Izložbu nije propustila niti voditeljica Daniela Trbović, koja je na otvorenje stigla u pratnji sestre Nataše, ali niti trudnica Nataša Janjić, koja je trudnički trbuščić sakrila iza crvene haljinice dužine do koljena.

  • +16
Otvorenje izložbe 'Flirt' Dženise Pecotić i Deyana Barića Izvor: Promo fotografije / Autor: Juraj Vuglac

Ipak, najviše zanimanja prisutnih privukao je jedan od najzanimljivijih pjevača sevdaha novijeg doba - Božo Vrećo. Slavni Sarajlija, koji je zbog svog izgleda i načina odijevanja, otkako se pojavio na sceni, bio meta raznih komentara, u galeriju Kranjčar stigao je odjeven u crnu usku dolčevitu dugih rukava, koja je bila zataknuta u suknju dugu do poda cvjetnog uzorka, dodatno istaknuto struka remenom.

Zalizane kose, istaknutih očiju crnom olovkom, ali i stilizirane brade, svojim je stajlingom zasjenio i jednu od najbolje odjevenih Hrvatica - umirovljenu sutkinju Đurđu Tedeschi.