NE MOŽE DOBITI SVE

Božićna želja malenog Archieja neće se ostvariti, Meghan Markle objasnila i zašto

18.12.2023 u 19:03

Bionic
Reading

Prošlog mjeseca vojvotkinja od Sussexa moderirala je posebnu premijeru Netflixovog kratkog filma 'The After' s Davidom Oyelowom i redateljem Misanom Harrimanom. Razgovor je održan 15. studenog i to u domu kojeg Meghan dijeli s Harryjem i njihovo dvoje djece

Meghan Markle prošlog je mjeseca u svom domu u Montecitu odradila moderiranje, a tijekom razgovora s glavnom zvijezdom Netflixovog kratkog filma i redateljem 'The Aftera', otkrila je i neke zanimljivosti iz svog života.

Kako je otkrila sama Meghan, njezin četverogodišnji sin Archie pronašao je zanimljiv hobi koji ga je oduševio do te mjere da njegove roditelje ne bi iznenadilo da mu jednoga dana upravo to bude profesija.

Riječ je o fotografiji koja ga je oduševila nakon što je upoznao Misana Harrimana, fotografa slavnih koji je i sam zaslužan za neke od najljepših portreta vojvode i vojvotkinje od Sussexa.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: EPA / Autor: Stringer

'Inspiracija je duboka, a našem četverogodišnjaku, odnosno četiri i pol godine starom sinu, prošlog je puta Misan pokazao kako se fotografira. Kupila sam Archieju kameru, no on mi je rekao da to nije Leica kakvu ima Misan', rekla je kroz smijeh Meghan Markle i potom se obratila Harrimanu:

'Rekla sam mu: 'Neće dobiti Leicu! Čak ni za Božić! Stoga, hvala ti što si ga inspirirao!'

male nježnosti

U inat glasinama: Nježni zagrljaji i šaputanja u javnosti princa Harryja i Meghan Markle

Pogledaj galeriju

No, nikoga zapravo ne čudi ta ljubav koju je maleni Archie razvio, budući da je i njegova pokojna prabaka, kraljica Elizabeta II, često uokolo hodala s fotoaparatom u rukama i to upravo s Leicom. Najdraže joj je bilo fotografirati svog supruga, princa Philipa, dok mi se natjecao s kočijom.