ZADOVOLJNI 2013.

Bourdain i 'Blackfish' transformirali CNN

27.12.2013 u 07:30

Bionic
Reading

U doba interneta mreža kao CNN gubi smisao – zbog toga se i mijenjala, a evo što je bilo najznačajnije u toj transformaciji 2013. godine

Svjesni da gube redatelje u vrijeme kada je internet brži s vijestima nego bilo koji tradicionalni kablovski 24-satni 'news channell', čelni ljudi CNN-a krenuli su ove godine u veliku transformaciju – jedan od šefova, Jeff Zucker, za Deadline je objasnio što su bile najvažnije točke te transformacije u godini koja ulazi u svoje finale.

Prelazak Anthonyja Bourdaina na CNN, s novim serijalom 'Parts Unknown', Zucker navodi kao bitnu točku promjene imidža i programa, s obzirom na to da je ova dokumentarna serija donijela ne samo gledatelje, već i prva dva prime time Emmyja u CNN. Osim toga, CNN Films stoji iza dokumentarca 'Blackfish', koji je trenutačno jedan od ozbiljnijih kandidata za nagradu Oscar.

'Ako mislite da smo u 2013. Učinili puno, čekajte da vidite 2014.', kazao je Zucker dodavši kako možemo očekivati 'širenje definicije vijesti' i još nove filmske i dokumentarne produkcije.