26. listopada, tvornica kulture

Boris Štok objavio debitantski album 'Ispod kože'

01.10.2018 u 12:07

Bionic
Reading

Boris Štok 'puca iz svih oružja' - prije nekoliko dana je predstavio singl i videospot 'Dodiri', a danas objavljuje debitantski album 'Ispod kože' te najavljuje koncert u velikom pogonu zagrebačke Tvornice Kulture!

Nakon od publike i kritike hvaljenog EP izdanja 'Puls' izvrstan riječki glazbenik podiže letvicu još više - prvi samostalan album 'Ispod kože' je spoj najmoderne plesne elektronike i zvuka osamdesetih uz vrhunsku svjetsku produkciju.

Izvor: Društvene mreže

U nešto manje od godinu dana, koliko je prošlo od Štokovog zadnjeg nastupa u Tvornici (4. studenog 2017.), jako puno se promjenilo na bolje u karijeri ovog izuzetno talentiranog glazbenika. Odličan EP 'Puls', praćen singlovima 'Ove misli', 'Kao mi', 'Ispod kože', 'Tišina' i 'Voli me još ovu noć', koji su instalirani u eter većine domaćih radio stanica, potvrdio je njegovu autorsku superiornost. Dodana vrijednost stigla je od strane drugih glazbenika kroz remixeve (Blacksoulov remix 'Ispod kože') i fantastične suradnje (grupa Chui u singlu 'Pogledaj') te od YSL-a čiji ambasador brenda je postao prije nekoliko mjeseci. Uz sve navedeno, Boris je objavio fenomenalne singlove 'Baby, Baby' i 'Dodiri' te zaslužio Porin nominaciju za novog izvođača godine.

U utorak, 16. listopada, Boris stiže u zagrebačku rock knjižaru Rockmark u Berislavićevoj, gdje će najaviti svoj veliki zagrebački koncert, akustično izvesti nekoliko pjesama i družiti se s fanovima koji će imati prilike album 'Ispod kože' i ulaznice za koncert u Tvornici kupiti po povoljnijim cijenama.

Promocija albuma će se održati u petak, 26. listopada u obnovljenoj Tvornici Kulture, a Borisu će se na nastupu pridružiti legendarna Josipa Lisac i grupa Chui. Ulaznice po cijeni od 45 kn već se nalaze u prodaji. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.