u dokumentarcu

Boris Becker na udaru bivše supruge: Prozvala ga lažovom i ne štedi ga uvreda

01.08.2023 u 18:01

Bionic
Reading

Britanski dokumentarac 'Boris Becker: Uspon i pad legende' ugostio je Lilly Becker, bivšu suprugu teniske zvijezde koja je svojim riječima opisala živopisni karakter Beckera. Lilly tvrdi da ju je suprug neprestano varao, a njezin opis teniske zvijezde ne može se protumačiti kao pozitivan

Ime Borisa Beckera zauvijek je upisano u povijest tenisa i sporta općenito zbog njegovih golemih postignuća. Sportska slava omogućila mu je život o kakvom mnogi maštaju, no ne i bračnu sreću s nizozemskom manekenkom Lilly s kojom se vjenčao u u lipnju 2009. u St Moritzu u Švicarskoj, ali i rastao 13 godina nakon. Bračne nesuglasice završile su u medijima, a Lilly je nedavno u dokumentarcu otkrila kakvo mišljenje danas ima o bivšem suprugu.

Lijepa je Lilly priznala da je tijekom posljednjih godina s Borisom utjehu tražila u opijatima, a sve kako bi pronašla vlastiti smisao i pokušala održati brak. U braku se suočila s prevarom, a tvrdi da ju je Becker varao kad god je stigao, što se snažno odrazilo na njezinu psihu.

'Ima nešto u vezi s ovim tipom. Sladak je, prijateljski nastrojen, zabavan. Ali također je i arogantan. On je lažljivac', rekla je Lilly u dokumentarcu te opisala karakter teniske zvijezde kojoj je slava uvelike udarila u glavu.

Lilly Becker Izvor: Profimedia / Autor: Nicole Kubelka / imago stock&people / Profimedia

Opisavši bivšeg supruga kao narcisoidnog egoista, Lilly je otkrila da se ponekad osjećala kao da ima brnjicu te da nije smjela govoriti svoje stavove koji bi odudarali od njegovih.

'Ostavila sam ga jer više nisam mogla podnijeti njegove laži i loš karakter', rekla je prisjećajući se 2018. godine kada je napustila njihov dom te sa sinom provela noć na klupi u kafiću: 'Nisam imao ni centa u gotovini. Nisam znala kamo bih'.

Egocentričnost čovjeka koji je postao globalna superzvijezda sa 17 godina nakon što je osvojio Wimbledon 1985. ogleda se i u iskazima njegovih poslovnih suradnika pa je tako njegov bivši trener Günther Bosch priznao da je bio težak zadatak održati tenisača na zemlji.

copacabana

Đokovići razmjenjivali nježnosti i zabavljali se s djecom u Dubrovniku

Pogledaj galeriju