BRENDON ZAKLJUČUJE

Bojana je zaljubljena u Marijanu

19.06.2011 u 11:49

Bionic
Reading

Iako su se Bojana i Marijana davno posvađale i ne pričaju, Marijana je sve dosad šutjela o svom odnosu s njom i suzdržavala se od komentara. No s Brendonom je ipak analizirala cijelu situaciju, a vrckavi Brendon nije se ustručavao ni pitati ju zašto je sebi dozvolila toliku prisnost s Nemešom

O svom čudnom toplo-hladnom odnosu s Bojanom koji je obilovao kritikama i svađama, ali i trenucima prijateljstva, Marijana je rekla da je ustvari obilježen Bojaninom ljubomorom, jer prema njezinom mišljenju Bojana podsvjesno želi biti ona.

Dodala je da Bojana želi biti zapamćena i izaći iz realityja kao super osoba, no po njezinom mišljenju nema velike kvalitete.
Brendon je Marijanu podržao u stavovima koje je iznijela, no on je uvjeren da je Bojana zaljubljena u Marijanu i zbog toga imaju tako kompliciran odnos.

Otvoreni Brendon Marijani je spočitnuo i nedostatak brige za higijenu, što mu jako smeta, a kad su već tako otvoreno razgovarali, pitao ju je zbog čega si je dozvolila takvu prisnost s Nemešem.

Fatalna Šibenčanka objasnila mu je da su u pitanju nekontrolirane i jake emocije te dodala da svatko ima svoj život i da je najlakše osuditi nekoga.

Prokomentirali su i moguće ispadanje iz kuće. I dok je većina stanara nervozna, Brendon je miran. U razgovoru s Marijanom izjavio je da je vrlo spokojan, pa i ako napusti kuću, neće biti razočaran. Marijana bi pak voljela ostati u kući jer je korak do finala. Oboje su komentirali kako je  atmosfera u kući previše zagušljiva i kako su svi nervozni.

Bojana kao još jedan nominirani ukućanin smireno to prihvaća.

Bojana ogovara Marijanu i Nemeša