SANJA SE VRAĆA KUĆI!

Bojan bez obzira na prolazne ocjene srlja u finale

04.12.2010 u 22:01

Bionic
Reading

Još samo tri para bore se za tron plesnog para emisije 'Ples sa zvijezdama'. Žiri je počeo dijeliti bolje ocjene, dok su se parovi naoružali do zuba. Srećom za gledatelje, Mila i Nera će opet pokazati svoje duge, vitke i isklesane noge

Ovotjednu emisiju 'Ples sa zvijezdama' otvorili su Mila Horvat i Robert Schubert. U samo tjedan dana Mila je uz tablete zbog viroze naučila dva plesa. Ispalo je da je Mila dobra prijateljica s rumbom. Zavodljivom haljinicom Mila je utjelovila pravu zavodnicu. Gospođa Milka pohvalila je Milin rad nogu i lopatica, dok su se Davoru Bilmanu više svidjele ruke. Za drugi ples Robert i Mila su odradili jive. Tamo su bili kao doma, a bilo i zanimljivih Milinih preokreta naglavačke. Zaradila je tri desetke i jednu devetku.

Sanja Doležal i Hrvoje Kraševac prvo su izveli cha-cha-cha, ali međusobno zavođenje nije impresioniralo žiri. Dojmljiv je bio njihov vrtuljak. Bilman je rekao da je Sanja izgledala lagano, što je nju kupilo. Quick step je bio Sanjin i Hrvojev drugi ples. Opet su se plesno zabavili, što je navijače diglo na noge. Doznali smo da za Sanju ne glasa njen suprug jer nikad nije doma.

Od Nere Stipičević i Damira Horvatinčića opet se puno očekivalo i oni su to opravdali. Tango je napravio od Nere ljutu zavodnicu. Sve je izgledalo savršeno, pogotovo Nerine noge. Sve su usporili slow foxom gdje se Nera opet držala kao diva i opet su sve oduševili. Dinko Bogdanić bio je oduševljen Nerinom elegantnošću. Oba plesa žiri je ocijenio samim desetkama. Zaradili su besprijekornih 80 bodova u showu!

Bojan Jambrošić i Martina Bastić otvorili su nastup rumbom. Bojan je kao jedini muški od zvijezda odlučio pokazati kako miješa bokovima. Dinko Bogdanić nije bio oduševljen. Tango je Bojan odradio 'muški'. Svi su se oduševili mitom koji je plesni par dao žiriju bez kuverte. Davor je zamjerio Bojanu što je prelagan prema podu. Tango Bojana i Martine je prozvan njihovim najboljim plesom.

Ples za opstanak plesali su Sanja Doležal i Hrvoje Kraševac i Mila Horvat s Robertom Schubertom, a žiri je odlučio da u showu prolaze raspojasani Mila i Robert