NE NAZIRE SE KRAJ

Bliži se odlučujuća parnica o skrbništvu, a Angelina Jolie i Brad Pitt su u nikad gorim odnosima

11.09.2020 u 09:45

Bionic
Reading

Taman kada se svima činilo da će nakon četiri godine iscrpljujuće bitke za skrbništvo uspjeti pronaći zajednički jezik, nekadašnji supružnici Brad Pitt i Angelina Jolie ponovno su zahladili odnose. Upućeni tvrde kako više ne odlaze na obiteljska savjetovanja te da su tenzije među njima sve veće

Kroz protekle četiri godine koliko traje njihova bitka na sudu za skrbništvo nad šestero djece, Brad Pitt i Angelina Jolie pokazali su sva svoja lica, mane i vrline. Odnos pun uspona i padova pratio ih je sve do sredine ove godine kada su američki mediji tvrdili da se uskoro nazire kraj drami oko podjele imovine, skrbništva i da će početi živjeti staloženo i u miru.

Međutim, izgleda kako se ponovno sprema teška parnica u listopadu koja bi, kako se tvrdi, trebala biti odlučujuća. Upravo zbog toga obje su strane ponovno tvrdoglavo okrenule leđa jedna drugoj. Prema najnovijim navodima, Pitt i Jolie više ne odlaze na obiteljska savjetovanja koja su im sudski određena, a sve kako bi poboljšali odnose i doprinijeli zajedničkom odgoju svoje djece.

'Tenzije su eskalirale između bivših supružnika, a u svemu tome ne pomišljaju na odlazak na obiteljska savjetovanja', rekao je jedan od izvora za Us Weekly. Prije samo dva mjeseca činilo se da sve ide na bolje te da će Pitt i Jolie napokon pronaći zajednički jezik, ako ništa onda zbog djece koju zajedno dijele.

No, izgleda da je komplikacije sada dodatno stvorila nova ljubavna veza Brad Pitta, koji je očito vrlo pomno isplanirao svoj put u Francusku. Podsjetimo, krajem kolovoza odletio je u Pariz gdje se sastao sa svojom novom djevojkom Nicole Poturalski, a potom su zajedno otputovali na sam jug zemlje.

Nekoliko dana proveli su u njegovu dvorcu u Provansi, koji još uvijek tehnički dijeli s bivšom suprugom Angelinom. Cijela priča još je više dobila na težini kada se zna da je Pitt to napravio baš u vrijeme kada bi slavnom paru bila šesta godišnjica braka, koji su ozakonili upravo u istom dvorcu.

Osim toga, Pitt i Jolie ne mogu se nikako dogovoriti oko vremena koje će provoditi s djecom. Oboje žele što više prostora za sebe s njima, a sud će odrediti kako će sve na kraju izgledati.

'Brad želi podijeljeno skrbništvo 50/50 , a Angelina ne pristaje na te uvjete', govori nadalje isti upućeni izvor te dodaje da majka djece pristaje na takve uvjete jedino u slučaju da cijela obitelj ode u inozemstvo gdje će živjeti na dvije adrese.

Navodno Angelina nikada nije bila za to da djeca pohađaju školu u Los Angelesu, već je htjela odseliti u Englesku i pružiti im bolje obrazovanje.

  • +4
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia