LIVE PARTY

Blender i Yammat FM predstavljaju: Ten Walls uživo na tportalu

30.04.2018 u 13:21

Bionic
Reading

Studijsko gostovanje te 60 minutni DJ set na Yammatu, prenosit će se slikom i zvukom iz njihovog radijskog studija u Tkalčićevoj 88. Stream se baš kao i prošloga puta ekskluzivno može pratiti na Facebooku tportala

Zadnji dan travnja rezerviran je za LIVE nastup glazbenika i producenta Ten Walls, koji će, po prvi put u karijeri, nastupiti u Zagrebu. S početkom u 22 h nastupit će za goste zagrebačkog Katrana, a samo sat vremena ranije, točno u 21 h Blender showu radija Yammat FM. Studijsko gostovanje te 60 minutni DJ set na Yammatu, prenosit će se slikom i zvukom iz njihovog radijskog studija u Tkalčićevoj 88. Na prvom Yammatovom Blenderu ekipu je zabavljao njemački DJ Emanuel Satie, a preko live prijenosa pratilo ga je više od 35.000 ljudi. Stream se baš kao i prošloga puta ekskluzivno može pratiti na Facebooku tportala.

Njegov nastup službeno je zagrijavanje za Labyrinth Open 2018, jedan od najiščekivanijih ljetnih festivala godine, na kojem će još (kao i u Katranu) nastupiti Lee Davon, resident DJ u poznatom belgijskom Labyrinth klubu. Festivalsku publiku rasplesat će još i Bronski, Damir Hoffman, Josh Atman i Marin Biočić te prokušana imena domaće tech-house scene Marul, Mozer te Sergej.

Ten Walls litvanski je producent pravog imena Marijus Adomaitis.Karijeru je započeo pod imenom Mario Basanov te se proslavio deep house hitovima kao što su "I'll Be Gone", "Who's Shot The Silence", "Do You Remember", "Caribbean Girl", Closer", "We Are Child Of Love"... S projektom Ten Walls potpuno je promijenio smjer. Glazba Ten Wallsa ima izražene elemente klasike, a njegov zaštitni znak je fagot, koji daje posebnu notu i čini ga jedinstvenim među DJ-ima. Njegov singl "Walking With Elephants" iz 2014. godine bio je jedan od najuspješnijih britanskih hitova.