U PREPUNOJ DVORANI GRIPE

Blanka Vlašić otvoreno o najvažnijoj životnoj odluci

19.04.2017 u 10:07

Bionic
Reading

Na susretu krizmanika Splitsko-makarske biskupije s nadbiskupom Marinom Barišićem održanom u utorak navečer na splitskim Gripama, djeci koja se pripremaju za krizmu o Bogu i vjeri govorila je i naša najtrofejnija skakačica u vis Blanka Vlašić

Blanka Vlašić prepuna emocija stala je na pozornicu te se obratila publici koja je s punom pozornošću slušala što im poručuje jedna od naših najboljih sportašica. Na splitskim Gripama bilo je 12 krizmatelja iz nadbiskupije i oko 4.100 krizmanika koji su upijali svaku Blankinu riječ i poruku.

Blanka je ponosno u više navrata istaknula da je u središtu njezina života – Isus. Podsjećamo, vjeri se okrenula poslije teške ozljede zbog koje je, kako je tada rekla, pala u depresiju jer nije mogla trenirati te je mladim krizmanicima ispričala koliko joj je ta velika odluka pozitivno utjecala na život.

Danas je potpuno predana vjeri te svaki slobodni trenutak koristi za duhovno nadahnuće.

'Bog je uvijek na prvom mjestu jer sam svjesna da je sve ovo što imam upravo Božji dar i uvijek me to čvrsto drži objema nogama na zemlji. Ne želim svojatati uspjehe i oslanjati se na svoje snage. Prepuštajući uže Gospodinu, osjećam slobodu jer me vodi Onaj koji zna što je za mene najbolje. Sada mi je život puno lakši, ispunjeniji, potpuniji kad sam našla svoje ishodište i kad sam spoznala svoj pravi identitet, jer sam prije svega Božje dijete pa onda kći, sestra, sportašica', izjavila je za tportal.

  • +5
Susret krizmanika Splitsko-makarske nadbiskupije Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX