Slavlje u sportskoj obitelji

Blanka Vlašić posvetila emotivnu objavu posebnom muškarcu u svom životu

22.12.2020 u 13:46

Bionic
Reading

Legendarna hrvatska atletičarka, naša sportska heroina osvojila je brojne svjetske, europske i olimpijske medalje u skoku u vis, a njezin brat Nikola je jedan od najboljih hrvatskih nogometaša. Blanka Vlašić je iznimno vezana za 14 godina mlađeg brata Nikolu i njegova je najveća navijačica, a s velikom je radošću podijelila sreću na društvenim mrežama budući da joj je brat okrunjen titulom najboljeg igrača u Rusiji

Naša najpoznatija atletičarka često je u svojim intervjuima naglašavala koliko joj je obitelj važna. Tako ne propušta priliku javno čestitati svom bratu na njegovim sportskim uspjesima. 'Moj mali brat proglašen je nogometašem godine u Rusiji i ne mogu biti ponosnija', pohvalila se Blanka Vlašić na Instagramu.

'Kad se kao mali odlučio posvetiti sportu, Nikola nije govorio da će postati poznatiji od sestre. On je odmalena čvrsto stajao na zemlji, nikad nije poletio u oblake. Uvijek je bio pažljiv u izjavama, čak i kad je bio dečkić. A takav je i ostao. Nikad od Nikole nećete dobiti neke bombastične izjave, neće ni glas povisiti. Ali kad izađe na teren, daje se potpuno. I ta mi se crta sviđa. Rijetko daje intervjue, Nikola govori samo onda kad ima nešto za reći', ispričala je ranije Blanka za Večernji list.

Kao starija sestra dopušta si, kaže, dati bratu savjet, ali samo kad osjeća da je u nekom teškom periodu karijere. 'Da, znala sam mu poslati poruku u kojoj bih napisala da se u sportu teško uspijeva i nekad moraš proći kroz teškoće da bi postao bolji i tek kad se sa svime suočiš, na kraju postaneš pobjednik. Nikad se nismo upustili u duge razgovore o sportu. Kad sam smatrala nužnim da mu nešto kažem, onda sam i rekla', rekla je Blanka.

  • +4
Blanka Vlašić Izvor: EPA / Autor: FRANCK ROBICHON