u društvu oskara

Blagdanski ugođaj u domu Franke Batelić

11.12.2019 u 17:09

Bionic
Reading

Franka Batelić uživa u predblagdanskom razdoblju i slatkom iščekivanju prinove, a detalje iz svoje svakodnevice podijelila je na Instagramu.

Franka je objavila fotografije iz kojih izbija božićni ugođaj, okićen bor, topla svjetlost svjećica, pokloni, vatra iz kamina, a posebno je sladak Frankin kućni ljubimac Oskar koji ponosno pozira s gazdaricom na podu.

Na video snimci koju je objavila, simpatična Franka razdragano pozira i češka svog dlakavog prijatelja koji je ostao potpuno cool prema blagdanskom veselju, a i samom snimanju.

'Miris vatre iz kamina, Oskar, suradnici koji su zapravo prvenstveno prijatelji i koje obožavam, ljubav, toplina, božićne note koje se provlače kroz smijeh... I nastane posljednji od 3 spota koje sam snimila s malim čovjekom ispod srca...' napisala je Franka u objavi uz kratki video referirajući se na božićnu pjesmu 'Samo s tobom meni Božić je' koju je snimila u suradnji s Branimirom Mihaljevićem i Igorom Geržinom. Pjesma i spot rezutlat su ekskluzivne suradnje poznate pjevačice s Hrvatskim Telekomom koji je u sklopu svoje blagdanske kampanje svim svojim korisnicima odlučio pokloniti priliku da svoje najmilije iznenade sa sedam dana besplatnog neograničenog interneta, kao i da uživaju u Frankinoj pjesmi.

Samo s tobom meni Božić je Izvor: Društvene mreže

'Oduvijek želim snimiti božićnu pjesmu,a nisam do sada svoju, tako da je ova suradnja nešto zbog čega sam presretna. Složili smo ovo prekrasnu pjesmu, koja mene vuče na klasične božićne pjesme primjerice Franka Sinatru. Mislim da je ispalo genijalno', rekla je Franka Batelić, koja je vrlo aktivna iako je u posljednjem tromjesečju trudnoće te uskoro očekuje prinovu sa suprugom, nogometašem Vedranom Ćorlukom.