u duhu božića

Blagdanska čarolija je počela: Karmela Vukov Colić bacila se na posao

08.12.2020 u 13:44

Bionic
Reading

Stiglo je omiljeno doba godine kada ulice preplave svjetlucavi ukrasi, a domovi postanu topli, svijetli i ugodni. Mnogi su već i okićeni, kao što je i kod mnogima omiljene televizijske i radijske voditeljice, a osim što je dekoracijama ukrasila svoju životnu oazu, bacila se i na pripremu božićnih kolača

Puno je onih koji unatoč nikad izazovnijoj godini već naveliko planiraju kako će dekorirati božićni stol, kakav će objed pripremiti, što će darovati dragim ljudima i naravno - koje kolačiće napraviti. Karmela Vukov Colić već je zasukala rukave i napravila 'prvu turu' suhih kolača.

  • +6
Karmela Vukov Colić Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic / CROPIX

Božićni kolačići mogu se pripremiti nešto ranije kako bi se rasteretili kada počnu one posljednje gužve, a toga se očito drži i voditeljica koja je svojih ruku djelo pokazala na Instagramu. Napisala je da je imala 'kasnonoćnu predbožićnu radionicu'.

Karmela je prošlog tjedna dočekala objavu svoje kuharice. U nju je uvrstila preko 120 obiteljskih recepata, a nazvala ju je 'Kuhinja života'. 'To su jela iz bakine bilježnice, one zamrljane i izgužvane teke, koja se prenosi s koljena na koljeno. Koja se čuva i koristi. I pomislila sam kako bih najradije priredila takvu kuharicu. I jesam – u rekordnom roku. U mjesec i pol skuhali smo, napisali i fotografirali sva jela i uobličili knjigu', ispričala je nedavno za tportal.