POLARNA AVANTURA

Blagdanska bajka Olje i Igora Vorija u Finskoj

21.12.2016 u 11:56

Bionic
Reading

Neki su se za ove blagdane uputili u toplije krajeve, no ne i obitelj Vori - ona se odlučila za one najhladnije. Naime, Olja i Igor Vori svoje su mališane poveli u finsku Laponiju i selo Djeda Božićnjaka, a da je to bila dobra odluka, svjedoče o tome Oljine fotografije na Instagramu

Kako ovih dana izgleda život na sjeveru, uvjerila se u to nakratko i Olja Vori jer se sa suprugom i djecom proteklog vikenda uputila u Finsku, točnije Laponiju. Jedan od najljepših blagdanskih ugođaja zasigurno je onaj u snijegom prekrivenom selu Djeda Božićnjaka u blizini finskog grada Rovaniemija, podno planine Korvatunturi. Upravo ondje, na samom sjeveru, obitelj Vori uživala je u svim blagodatima tog odmorišta, a jedna od njih bila je i vožnja saonicama koje vuku sobovi, ali iskusili su i pravu polarnu avanturu s haskijima.

Za njihove mališane Petra i Niku to će biti putovanje koje će vjerojatno pamtiti zauvijek, jer kad si dijete, a ne trebaš čekati Djeda Božićnjaka, već te mama i tata vode u njegov kraj na upoznavanje, poseban je to doživljaj.

Svoj provod na sjeveru Olja je opisala kao zimsku bajku u kojoj nisu uživala samo djeca.

??

A photo posted by MyFotoDiary (@oljavori) on

????❤️??

A photo posted by MyFotoDiary (@oljavori) on

????❄️??

A photo posted by MyFotoDiary (@oljavori) on

❄️????❄️#polarnaavantura

A video posted by MyFotoDiary (@oljavori) on

❄️❄️❄️#bajka

A photo posted by MyFotoDiary (@oljavori) on