TREVOR ENGELSON

Bivši suprug Meghan Markle drugi put u braku: Na vječnu ljubav zakleo se kćeri multimilijunaša

10.10.2018 u 09:47

Bionic
Reading

S vojvotkinjom od Sussexa bio je u braku dvije godine, a ljubavi je nestalo nakon što su zbog njezina glumačkog angažmana započeli život na dvije adrese. Filmski producent Trevor Engelson vezu sa svojom novom suprugom započeo je prije nepunih godinu dana, zaprosio ju je dva tjedna poslije vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle, a sada su se i vjenčali

Samo pet mjeseci nakon što se Meghan Markle udala za princa Harryja drugu šansu ljubavi dao je i njezin bivši suprug Trevor Engelson. Kako donosi Daily Mail, Engelson se vjenčao s 32-godišnjom Tracey Kurland, nutricionisticom i kćerkom bogataša, na privatnoj zabavi u luksuznoj kući na Hidden Hillsu u Kaliforniji, nedaleko od doma Kim Kardashian i Kanyea Westa.

41-godišnji filmski producent svoju je novu suprugu zaprosio samo dva tjedna nakon što se njegova bivša supruga udala za princa Harryja, iako su bili u vezi tek od studenog 2017. godine.

Inače, Trevor Engelson i Meghan Markle upoznali su se 2004. godine, davno prije negoli je ona stekla popularnost ulogom u seriji 'Suits'. Šest godina bili su u vezi, prije negoli ju je 2010. Engelson zaprosio. Vjenčanje je održano u rujnu 2011. godine na Jamajci u društvu stotinjak članova obitelji i prijatelja.

Sve je pošlo po zlu nakon što je zbog uloge u seriji 'Suits' Meghan otišla u Toronto, dok je njezin suprug boravio u njihovu domu u Los Angelesu. U ljeto 2013. godine shvatili su da ljubavi više nema, a službeni papiri za razvod potpisani su 2014. zbog nepomirljivih razlika.

Trevor Engelson Izvor: Profimedia / Autor: N.N.