SLAVLJE TIJELA

Bivša teen zvijezda Ashley Tisdale odbacila sve krpice i ponosno pokazala trudnički trbuh

02.02.2021 u 21:35

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Ashley Tisdale, koja je sredinom rujna otkrila da s 38-godišnjim suprugom Christopherom Frenchom čeka prvo dijete, pohvalila se trudničkim selfijem na kojem je potpuno gola

'Svoju ljubav toliko dajemo drugima. Počnimo voljeti sebe i svoje tijelo u svakom obliku i formi. Naša tijela svakodnevno puno čine za nas, a mi im to propuštamo priznati. Zahvali svome tijelu i reci mu da ga voliš', napisala je Tisdale uz fotografiju na kojoj bez ijedne krpice na sebi ponosno pokazuje trudnički trbuh.

Obožavatelji su bivšu teen zvijezdu, koja se proslavila kao Sharpay Evans u hit serijalu za mlade 'High School Musical', zasuli komplimentima, među kojima je i onaj o najljepšoj transformaciji ljudskog tijela.

Vijest o dolasku prvog djeteta, 35-godišnja Ashley je objavila skoro na šestu godišnjicu braka.

Za Christophera Frencha se udala 8. rujna 2014. godine na ceremoniji u Santa Barbari kojoj je prisustvovao uzak krug prijatelja i obitelji.

  • +16
Ashley Tisdal Izvor: Profimedia / Autor: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

Sretnu vijest objavila je tada na Twitteru, a uz fotografiju s vjenčanja napisala je: 'Najbolji dan mog života! Predstavljam vam gospodina i gospođu French, 8. rujna 2014.'

Njezin predstavnik za medije otkrio je kako se par zaručio prethodnog ljeta na vrhu Empire State Buildinga u New Yorku. Zaljubljeni roker zaprosio je glumicu i pjevačicu skupocjenim dijamantnim prstenom.

'Dogodilo se to na 103. katu, na vrhu Empire State Buildinga - bilo je romantično, a Ashley je bila izvan sebe', otkrio je jedan izvor.

U utorak je French na Instagram Storyu objavio kako se prije 14 godina još jednom probudio osjećajući se potpuno izgubljeno i jadno, bez vjere da se može promijeniti i da sve može biti bolje. No, posegnuo je za pomoći i iz dana u dan se mijenjao, a stvari su postajale bolje.

'Sretno ti 14 godina trijeznosti, ljubavi moja! Nisam mogla pronaći boljeg muškarca s kojim bih provela život. Vrlo sam ponosna na tebe i tvoju snagu. Nitko se ne može usporediti s tobom, tvoji srce i duša zrače u svemu što činiš. Volim te. Hvala ti što si izabrao sebe', napisala je svom suprugu Ashley.