UVIJEK ZGODNA

Bivša manekenka Iris Rajčić ni u trudnoći ne odustaje od top forme: ‘Zdrava mama, zdrava beba’

04.11.2020 u 13:58

Bionic
Reading

Naša nekadašnja manekenka Iris Rajčić nedavno je na društvenim mrežama otkrila da je ponovno u drugom stanju te da s 14 godina mlađim suprugom Markom Livajom očekuje sina. Druga trudnoća 41-godišnjoj Iris ne pada teško

Kako se nedavno doznalo, 41-godišnja Iris Rajčić i 27-godišnji Marko Livaja očekuju svoje drugo dijete. Nakon kćerkice Elizabet, u obitelj stiže sin i nitko ne krije radost zbog toga.

Lijepa trudnica naprosto blista te joj drugo stanje stoji sjajno. Nakon fotografija u kupaćem kostimu, Iris se pohvalila kako napreduje njezina bebica te kako krati dane do poroda. Objavila je snimku s ultrazvučnog pregleda, kad je pojasnila da je njezin muški nasljednik izuzetno aktivan u trbuhu i dodala da će sigurno kada odraste krenuti očevim stopama i postati nogometaš.

‘Nema boljeg osjećaja od onoga kada osjetite pokret svoje bebe u trbuhu. Njegove male šapice koje me stalno lupkaju. Mala tjelovježba’, poručila je poznata plavuša koja se nekoć bavila modelingom i manekenstvom.

Dok maleni vježba u trbuhu, mama isto ne miruje. Odlazi na pilates, koji joj u trudnoći očito dobro godi, a nakon svakog treninga osjeća se još bolje.

‘Nikad ne odustaj. Zdrava mama, zdrava beba’, poručila je Iris ispod svoje fotografije na kojoj je do izražaja u trudničkim tajicama došao njezin trbuščić. Slavne kolegice poručile su joj u komentarima da je najljepša trudnica ikada.