KRISTINA ŠALINOVIĆ

Bivša hrvatska manekenka sve je dirnula emotivnom posvetom dečku: 'Konačno sam ostvarila tu duboku i značajnu ljubav'

26.08.2020 u 08:35

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih domaćih manekenki koja je uspjela i 'vani', nakon kratkog boravka u Hrvatskoj, vratila se u Italiju, u kojoj živi posljednjih godina. Ranije je izjavila da se želi ostvariti kao majka s talijanskim tattoo majstorom Enricom Miglioratijem, s kojim je ovih dana obilježila šest godina veze

'Ne dijelim našu priču osim kad nam je godišnjica ili rođendan. U posljednjih šest godina prošli smo kroz sve, a u posljednje vrijeme ostali smo zaglavljeni u kući tri mjeseca. I nakon svega što smo prošli, sva teška vremena koja nas očekuju, i dalje ih želim provesti s njim. Konačno sam ostvarila tu duboku i značajnu ljubav i želim je svima vama od srca. Čistom ljubavlju u svom životu možete osvojiti sve', poručila je Kristina Šalinović u svojoj zadnjoj objavi na Instagramu. Prije njega bila je u vezi u kojoj je doživjela psihičko zlostavljanje, o čemu je javno progovorila.

Izjavila je da je nakon toga naučila cijeniti neke male stvari koje sadašnji dečko, talijanski tattoo majstor Enrico Migliorati radi za nju, ali i znati se postaviti prema ljudima u sličnoj situaciji te kako se obraniti od njih.

Modni svijet, rekla je, ponekad joj nedostaje. Poželi nešto snimiti i ponovno osjetiti tu užurbanost u backstageu pa i dalje katkada prihvaća poslove te nije u potpunosti u mirovini. U osam godina modelinga morala se odijevati kako su drugi htjeli, morala je paziti što radi, kako se ponaša, a sada, kada se maknula od svega toga, osjeća se, izjavila je, opuštenije i lagodnije u svojoj koži i sa svojim stilom.

  • +2
Kristina Šalinović Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX