kao vino je

Aleksandra Mindoljević Drakulić i dalje plijeni pažnju šarmom i mladolikošću, a pratitelji joj govore da joj 'ni sparina ne može narušiti ljepotu'

10.08.2021 u 11:23

Bionic
Reading

Mnogi je pamte kao loto djevojku i vrsnu voditeljicu ugodna glasa sa savršenom dikcijom, a Aleksandra Mindoljević Drakulić je nakon televizijske karijere postala cijenjena psihologinja i sveučilišna nastavnica na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Uz svoj profesionalni put uvijek je privlačila pažnju i izgledom

Jedna od najljepših žena u bivšoj Jugoslaviji koja je 1987. godine ponijela lentu prve pratilje Miss Jugoslavije i danas plijeni istim šarmom, ali i zrelošću i zadovoljsvom jer je uspješno spojila karijeru i privatan život. Danas je Aleksandra Mindoljević Drakulić profesorica psihologije, klinička psihologinja i psihoterapeutkinja, a na društvenim mrežama redovito komunicira sa svojim sljedbenicima s kojima rado dijeli korisne linkove, razmišljanja.

Posebno uvijek oduševi s kakvom svojom fotografijom ne libeći se fotografirati i bez šminke ili u kućnom izdanju. Novu na kojoj pozira na terasi pored mora u ultra kratkoj haljini s osmjehom na licu, opisala je riječima 'jeziva sparina'. Naravno, zaradila je hrpu komplimenata, od koji su joj neki rekli da joj 'sparina ne može ništa' te da joj 'ne narušava ljepotu'.

'Istina je da sve manje koristim šminku. Zapravo, sviđa mi se eksperimentirati s vanjštinom. Primjerice, sad je vrijeme maškara pa ću se sigurno 'natrackati' i zafrkavati se s nekim zaključanim slojevima svojeg selfa. A kad malo dublje prokopam, smisao života nalazim u ljepoti jednostavnosti. No, ne i u njegovoj banalizaciji', izjavila je ranije za Novi list.

  • +4
Aleksandra Mindoljević Drakulić Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Podsjetimo, Aleksandra je bila HTV-ova voditeljska zvijezda 90-ih, vodila je 'Dobro jutro Hrvatska', Loto, u emisiji Gorana Milića 'Dobar dan' vodila i polusatni blok srijedom, 'Svijet psihe'. Još 1994. diplomirala na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, a već je tada radila u struci, počela je kao školski psiholog, a postala je sveučilišna nastavnica. Premda je prisutna na društvenim mrežama, rijetko govori za medije.