JULIA FOX

Bivša djevojka Kanyea Westa progovorila o njihovoj vezi i otkrila zanimljive detalje

07.10.2023 u 19:17

Bionic
Reading

Model i glumica Julia Fox (33) bila je u središtu medijskog zanimanja kad je početkom 2022. bila u kratkoj, ali burnoj vezi s kontroverznim reperom, dizajnerom i producentom, Kaneyom Westom, bivšim suprugom Kim Kardashian

Fox koja će za koji dan objaviti svoje memoare Down the Drain, ističe kako ju je West iskoristio kao 'oružje upereno protiv njegove bivše supruge Kim Kardashian'.

Iako su bili su samo mjesec dana skupa, zvijezda filma 'Uncut Gems' je otkrila kako su odmah kliknuli.

Za Los Angeles Times je nedavno ispričala da je tad da bila uvjerena da bi njihova veza 'mogla biti nešto stvarno'.

'Mislila sam da ću u konačnici pomoći u toj nesigurnoj situaciji oko razvoda, ali sam vrlo brzo saznala da sam iskorištena. Osjećala sam se kao njegova mala marioneta', rekla je Julia koja je bila uvjerena i kako će mu njihova romansa pomoći oko turbuletnog procesa razvoda.

  • +5
Kanye West s novom suprugom Biancom Censori Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, Kim Kardashian je podnijela zahtjev za razvod njihovog šestogodišnjeg braka još u veljači 2021.

Inače oni koji očekuju pikanterije o vezi s Westom mogli bi se i razočarati budući da je za The New York Times ispričala kako njihovog seksualnog života 'kao da nije bilo', a kasnije je dodala da se njihova kratka ali slatka romansa 'nije zapravo vrtjela oko toga'.

Amerikanka koja s bivšim suprugom Peterom Artemievom ima sina Valentina (2), ranije je objasnila da je njezina i Kanyeova nekompatibilnost proizašla iz toga što su njihovi životi u to vrijeme bili vrlo različiti.

'Onda je krenuo pravi život i takav životni stil jednostavno nije bio održiv. Nisam mogla odletjeti jednom tjedno. I odustala sam na prvi znak 'crvene zastave'. Čini se da je imao puno toga za raditi na sebi, a ja jednostavno nemam vremena za to, niti energije', rekla je Julia. Inače, u ranijoj epizodi podcasta Forbidden Fruits od 21. siječnja, Julia je odbacila nagađanja da je imala skrivene motive za vezu s Yeom, rekavši da je 'stvarno nije briga' za svu pozornost koju dobiva.

'Ljudi kažu 'Oh, u tome si samo zbog slave, u tome si zbog utjecaja, u tome si zbog novca'. Pa ja sam cijelo vrijeme bila u vezama s milijarderima', rekla je Julia koja je tek stranica svoje knjige posvetila Kanyeu, odnosno Yeu.

'Upoznala sam Yea u Miamiju na Silvestrovo i odmah smo kliknuli. Njegova energija je tako zabavna. Natjerao je mene i moje prijatelje da se smijemo, plešemo i smijemo cijelu noć, rekla je Julia koju je Kanye, odnosno Ye, poveo i na Tjedan mode u Pariz.

Na njihovom spoju, Julia je se prisjetila kako je Ye dogovorio fotografiranje i organizirao 'cijeli hotelski apartman pun odjeće'. 'Bilo je to ostvarenje sna svake djevojke. Osjećala sam se kao Pepeljuga. Ne znam kako je to uspio, ili kako je sve to stiglo tamo na vrijeme. Ali bila sam tako iznenađena. Kao, tko radi ovakve stvari na drugom spoju? Ili bilo kojem spoju!, rekla je Julia koju je Kanye tad doživio kao svoju muzu, osobu strastvene osobnosti i dobre energije.

Ostali su i nakon prekida u dobrim odnosima, a kako se pisalo, Kanye je u međuvremenu pronašao novu ljubav, Australku Biancu Censori s kojom se i vjenčao. Iako se nagađalo njihova ceremonija u siječnju nije bila legalna, ispostavilo se da ipak je. Par je krajem prošle godine u Palo Altu u Kaliforniji uplovio u bračnu luku koristeći 'povjerljivu bračnu dozvolu', saznao je britanski Daily Mail.

Prema toj dozvoli 28-godišnja arhitektica Bianca Censori navela je svoje puno ime dok se West upisao pod imenom Ye, koje je zakonski promijenio u listopadu 2021.