REBECCA LOOS

Bivša Beckhamova ljubavnica ponovno je u medijima, a evo i zašto

23.01.2018 u 19:31

Bionic
Reading

Iako, barem za javnost, imaju idiličan brak, Victoria i David Beckham 2004. godine imali su i veliku bračnu krizu i to pod povećalom javnosti, kada se doznalo da bivši nogometaš ima aferu sa svojim asistenticom. Rebecca Loos je zahvaljujući Beckhamu dobila mnogobrojne poslovne ponude, ali i jednu nemoralnu

Kada je prije 14 godina javnost doznala da jedan od tada najpopularnijih nogometaša, David Beckham, ima izvanbračnu aferu sa svojom asistenticom Rebeccom Loos, mnogi su ostali šokirani, ponajviše zbog, naoko, idiličnog braka s bivšom pjevačicom grupe Spice Girls, Victorijom Beckham.

  • +10
Victoria i David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Skandal neviđenih razmjera, zbog kojih je Victoria gotovo i napustila svog supruga, s vremenom se stišao, a iako je postojalo još nekoliko naznaka njegove nevjere, Beckham je to demantirao rekavši kako nakon afere s Rebeccom više nema namjeru takvo što napraviti svojoj supruzi.

Sve to događalo se 2004. godine, u vrijeme kada je Beckham igrao za Real Madrid, a dotična dama nakon toga je dobila popriličan medijski publicitet. Slikala se za Playboy, dobila mnogobrojne poslovne angažmane, a sada je otkrila i kako je dobila 'nemoralnu ponudu', koju je ipak odbila jer 'novac ju nikada nije mogao kupiti'.

40-godišnja Rebecca Loos sada se ponovno pojavila u britanskim medijima, optuživši preminulog PR mogula, Maxa Clifforda, kako joj je nakon afere s Beckhamom ponudio čak milijun funti da snimi svoj privatni seks video.

'Bila sam šokirana, a on mi je rekao da ću dobiti milijun funti. Milijun funti na tvom računu ako objaviš snimku seksa. Rekla sam da neću, naravno da neću. Nikad nije bila stvar u novcu za mene', otkrila je Rebecca Loos, koja je zbog svega što je prošla zbog afere s Beckhamom odlučila sreću pronaći u jednom selu u Norveškoj, daleko od medija, gdje živi sa suprugom i dvojicom sinova.