SRETAN 55. ROĐENDAN

Biste li prepoznali ovog slavnog rokera?

02.03.2017 u 19:50

Bionic
Reading

Legendarni Jon Bon Jovi danas slavi 55. rođendan, a njegov zaštitni znak, bujna griva, sad je potpuno sijeda

Frontmen benda Bon Jovi koji pamtimo po legendarnim hitovima 'Always', 'It's My Life', 'You Give Love a Bad Name', 'Livin' on a Prayer', 'We Weren't Born To Follow' ili 'Wanted Dead or Alive' ovih se dana nalazi na sjevernoameričkoj turneji na kojoj s bendom promovira 13. studijski album pod nazivom 'This House Is Not for Sale', objavljen krajem prošle godine.

Ipak, Jon je stigao obilježiti svoj 55. rođendan počastivši se tortom kako i dolikuje slavljeniku dokumentiravši to i objavom na Instagramu. 

Roker koji je prvi puta gostovao sa svojim bendom u Hrvatskoj 2011. godine napravivši vrhunski spektakl na zagrebačkom Maksimiru nimalo se ne opterećuje svojim izgledom.

'Žene kažu da su muškarci sa sijedima šarmantniji', izjavio je jednom prigodom frontman ovog kultnog benda.

Happy Birthday, JBJ! Send him your birthday messages in the comments below. #JBJBDAY 🎂

A post shared by Bon Jovi (@bonjovi) on

John Francis Bongiovi Junior, glazbenik, tekstopisac, producent i glumac, rođen je na današnji dan 2. ožujka 1962. godine u New Jerseyju. Njegov otac, John Francis Bongiovi Senior je bivši marinac talijansko-slovačkog podrijetla, a majka Carol Sharkey ima njemačko-ruske korijene.

Bon Jovi se okušao i u glumi, pojavljujući se u serijama poput 'Seks i grad' i 'Ally McBeal', kao i u filmovima 'Little City', 'Moonlight and Valentino'...

Inače, proslavljeni roker je u skladnom braku sa srednjoškolskom ljubavi, Dorotheom Hurley od 1989. godine. Imaju četvero djece, Stephanie Rose, Jesse James Louisa, Jacoba Hurleyja i Romea Jona.