nagradni natječaj

Biramo najbolji brk Hrvatske!

24.10.2018 u 09:29

Bionic
Reading

Blitz i Tportal.hr daruju poklon pakete iz filma 'Bohemian Rhapsody'. A kako biste baš vi imali priliku uživati u vrijednim nagradama, zaigrajte nagradni natječaj

Freddie Mercury jedna je od najvećih rock-legendi. Jedina stvar koja je fascinantnija od njihove glazbe je njegova priča. Refrene pjesama 'We Will Rock You', 'We Are the Champions', te 'Bohemian Rhapsody' znaju mnogi ljubitelji rocka, ali i oni šire jer su to pjesme koje su postale fenomen pop kulture i neizostavni su dio svjetske rock antologije. Brojni fanovi odbrojavaju dane do početka prikazivanja jednog od najiščekivanijeg filma godine – Bohemian Rhapsody.

Epska je to priča o legendarnom bendu i njegovoj pjevačkoj legendi Freddieju Mercuryju - čovjeku koji je vjerovao u sebe i svoju glazbu kad to nitko drugi nije, prkoseći svim stereotipima i kršeći sva pravila kako bi postao jedna od najvećih glazbenih ikona svih vremena.

Film u distribuciji Blitza u ostalim CineStar kinima počinje s prikazivanjem pretpremijerno 26. listopada, za koje su ulaznice u prodaji i za sva ostala CineStar kina na: http://bit.ly/BohemianRhapsodyCineStar

Više o filmu Bohemian Rhapsody i Freddieju Mercuryju pročitajte ovdje.

Sudionici se prijavljuju na Natječaj slanjem fotografije brkova. Svi sudionici natječaja mogu se prijaviti neograničeni broj puta i kod svake prijave dodajući po jednu novu fotografiju. Svaka prijavljena fotografija mora biti izvorni rad sudionika Natječaja.

Prijave na natječaj prihvaćaju se do 15:00 sati 04. studenog 2018. Objava pobjednika uslijedit će najkasnije 07. studenog 2018. Glavna nagrada je poklon paket (ruksak iz filma, majica iz filma, wireless zvučnik, rokovnik i trzalice). Utješne nagrade su 2 poklon paketa (majica iz filma, rokovnik + trzalice). Najkreativnije prijave će biti nagrađene.

Dobitnici su Roko Jerčić (ruksak iz filma, majica iz filma, wireless zvučnik, rokovnik i trzalice), Luka Bobić (majica iz filma, rokovnik + trzalice) i Danijel Končar (majica iz filma, rokovnik + trzalice).

Pravila nagradnog natječaja.