i louis je bio miran

Bio je to poprilično izazovan zadatak i za iskusnu mamu Kate: Kako je vojvotkinja od Cambridgea uspjela zabaviti troje mališana tijekom vožnje u kočiji?

02.06.2022 u 18:10

Bionic
Reading

Zadržati troje mališana na jednom mjestu i to mirnima bio je poprilično zahtjevan zadatak čak i za vojvotkinju od Cambridegea. Kako bi svoje troje djece smirila dok imali središnju ulogu u povijesnoj paradi Trooping the Color, Kate Middleton se poslužila dobrom starom tehnikom odvlačenja pozornosti

Tijekom parade povodom proslave kraljičinom platinastog jubileja kraljevska obitelj se iz Buckinghamske palače među okupljenim mnoštvom provezla kočijama, a Kate Middleton svim silama se trudila svije troje djece održati mirnima i uzornim, i to joj je poprilično dobro polazilo za rukom. Tijekom cijele vožnje kočijom vojvotkinja je neprestano razgovarala s osmogodišnjim princem Georgeom, sedmogodišnjom princezom Charlotte te princem Louisom kojem su četiri godine.

Kako su otkrili izvori Daily Mailu koji su pregledali snimke i čitali s usana, u jednom trenutku 40-godišnja vojvotkinja dok se u kočiji vozila s djecom o vojvotkinjom od Crornwalla je rekla: 'Ovo je divno! Pogledajte sve te ljude!'.

Očito uživajući u danu, Kate je u jednom trenutku djeci rekla: 'Pogledajte ove boje i sve zastave!' Kate je izgledala vrlo chic u bijeloj Alexander McQueen haljini, s kosom opušteno spletenom i uvučenom ispod glamuroznog bijelo i tamnoplavog šešira širokog oboda s potpisom Philipa Treacyja.

  • +19
Britanska kraljevska obitelj na balkonu Buckinghmske palače Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prema riječima čitača s usana, najmlađi članovi kraljevske obitelji bili su zadivljeni okupljenim mnoštvom koje je stiglo kako bi obilježili platinasti jubilej u Buckinghamskoj palači. Najzadivljeniji se činio princ George koji se okrenuo prema gomili i zadivljeno izustio: 'Wow'. Dobro raspoložena i nasmiješena Charlotte također je zadivljeno rekla 'wow', a Gerge je kazao: 'Ovo je super,' a nakon toga sa zanimanjem upitao majku: 'Mama gdje ovo prestaje?'. Kate je na to rekla: 'Ovo je ulaz, tu ćemo stati.'

  • +13
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

Pokazujući poštovanje prema svojoj prabaki, djeca iz Cambridgea poslušno su pognula glave kada je zasvirala nacionalna himna po njihovom dolasku na Paradu konjske garde. Troje djece vojvode i vojvotkinje od Cambridgea zauzelo je središnje mjesto na početku četverodnevne proslave platinastog jubileja započela, a za početak u velikom stilu kasnije je bio zadužen najmlađi, četverogodišnji Louis koji je na balkonu Buckinghamske palače priredio pravi show, onakav kakav samo nestašni četverogodišnjaci znaju.

  • +32
Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia