povratak u prošlost

Bio im je odskočna daska: Damir Kedžo se s nostalgijom prisjetio prvog hrvatskog reality showa i svojih početaka

21.12.2020 u 20:20

Bionic
Reading

Prvi reality show u Hrvatskoj bio je iznimno popularan, mnoge je izvukao iz anonimnosti i bio odskočna daska brojnim današnjim televizijskim i pjevačkim zvijezdama. Među ostalim bio je zaslužan i za karijeru riječkog glazbenika koji se prisjetio tih dana i svojih 'konkurenata'

'Koliko je godina prošlo', kratko je napisao pored fotografije na kojoj pozira okružen Nerom Stipičević, Ivanom Radovniković, Sašom Lozarom, Tinom Samardžićem, Rafaelom Dropulićem, Natali Dizdar i Mario Rothom, s kojima je sudjelovao u prvom hrvatskom reality showu 'Story Supernova Music Talents', emitiranom sad već davne 2003. godine.

Rafael Dropulić zapjevat će danas jedino na koncertima duhovne glazbe, Nera Stipičević posvetila se glumi, a Damir Kedžo, Saša Lozar, Natali Dizdar, Mario Roth i Ivana Radovniković nakon showa ostvarili su glazbene karijere.

'Znalo me živcirat kad bi me pitali gdje su Saša i Tin, jer ja stvarno nisam znao gdje su u tom trenutku gdje je koji i onda kako je to sve skupa uznapredovalo, jedan drugog smo stavili da se možemo pratiti i da u bilo kojem trenutku ja mogu znati gdje je Saša, gdje je Tin, tako da mogu automatski dat odgovor na tu informaciju', ranije se Damir Kedžo osvrnuo na show za IN Magazin.

Prisjetimo se, u showu su među ostalim sudjelovali i Nikolina Pišek, Monika Kravić, Anja Alavanja, Paola Valić, Rajna Raguž, Barbara Radulović, Dorijan Elezović, Davor Garić, Marko Grubnić.

Story SuperNova Music Talents Izvor: Cropix / Autor: Cropix