PONOVO NA OKUPU

Bili su omiljen boy bend 90-ih, a pogledajte kako Backstreet Boys izgledaju danas

23.11.2018 u 06:45

Bionic
Reading

Davnih 90-ih žarili su i palili svjetskom pop scenom i u to vrijeme rijetki su bili oni koji nisu imali njihov poster obješen iznad kreveta. Nakon višegodišnje pauze ove godine razveselili su sve svoje obožavatelje otkrivši da su nakon punih 18 godina snimili album, kao i da će nove, ali i stare hitove, pjevati u sklopu nove turneje

Nick Carter, Brian Littrell, Howie Dorough, Kevin Richardson i A. J. McLean vjerojatno čine najpopularniju petorku 90-ih. Svi oni koji su odrastali u to doba dobro znaju da je riječ o članovima jednog od najpopularnijih svjetskih boy bendova - Backstreet Boysima. Kada su, u najvećim danima slave, odlučili uzeti pauzu od svega, mnogi su mislili kako će taj period odmora potrajati tek nekoliko mjeseci, do godinu ili dvije. No prošlo je puno, puno duže.

Backstreet Boys - Chances (Official Video) Izvor: Profimedia / Autor: Youtube

U proteklih 25 godina, otkako su stupili na scenu, prodali su više od 130 milijuna albuma diljem svijeta, a sada su spremni za povratak na velika vrata. Nakon punih 18 godina, i mnogobrojnih najava u međuvremenu, Backstreet Boysi i službeno su se okupili, snimili novi album i u posljednjim su pripremama za novu turneju. Naravno, u međuvremenu su odrasli, osnovali obitelji, postali očevi, no na svoje obožavatelje nisu zaboravili.

  • +25
Backstreet Boys Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Deseti studijski album, nazvan jednostavno 'DNA', svjetlo dana ugledat će u siječnju iduće godine, a nakon toga kreću na turneju na kojoj će svoje obožavatelje počastiti novim pjesmama, ali i nekim od njihovih najpoznatijih hitova. Od svibnja do rujna proputovat će Europu, Kanadu i Ameriku i ponovno pokušati ostvariti staru slavu. A sve su odlučili započeti pjesmom 'Chances', čiji je video, u manje od dva tjedna, pogledan više od 10 milijuna puta.

Backstreet Boys Play 'Never Have I Ever' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Kako bi što bolje sve najavili, krenuli su s promocijama u raznim talk showovima, a jedno od gostovanja bilo im je i ono kod Ellen DeGeneres, kojoj su otkrili kako je u najslavnijim danima svaki od njih završio u krevetu s nekom od groupie djevojaka benda.

Backstreet Boys - Don't Go Breaking My Heart (Official Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube