GABRIELA SABATINI

Bila je jedna od najljepših: Pogledajte kako danas izgleda slavna tenisačica

23.05.2024 u 19:18

Bionic
Reading

Većina će, na pitanje koja je najljepša tenisačica svih vremena, bez puno razmišljanja odgovoriti - Gabriela Sabatini. Ova 54-godišnja Argentinka, koja se odavno oprostila od tenisa, i danas privlači pažnju svojim izgledom, a najnovija objava iz Rima raspametila je njezine obožavatelje

'Ženo, što se događa? Stariš li ti uopće?', 'Ti si najljepša Argentinka ikad'... to su samo neki od komentara ostavljeni ispod najnovije objave 54-godišnje Gabriele Sabatini na Instagramu, gdje je objavila fotografije snimljene ovih dana u Rimu.

Gabriela je jedna od najpoznatijih tenisačica svih vremena iz doba kasnih osamdesetih i ranih devedesetih, a u karijeri je osvojila i brojne naslove, među kojima su i dva Grand Slam naslova, srebrna olimpijska medalja. Iako je ukupno osvojila 41 turnir, slavna Argentinka nikada nije postala broj 1.

Zahvaljujući nevjerojatnoj ljepoti, Gabriela Sabatini bila je zaštitno lice mnogih brendova, poput File, Ray Bana, Pepsija, a od profesionalne karijere oprostila se sa samo 26 godina, nakon čega se posvetila poslovnim pothvatima, od kojih su najuspješniji bili parfemi s njezinim potpisom.

Gabriela Sabatini Izvor: Profimedia / Autor: ULISES RUIZ / AFP / Profimedia

Uz to bila je tu i lutka izrađena prema njezinu liku i odjevena kao tenisačica, koja se na tržištu pojavila 1994., a možda najveće priznanje dobila je kada je po njoj nazvan cvijet, točnije rod narančaste ruže koji od 1992. nosi njezino ime.

Danas živi u Buenos Airesu, no o njezinom se privatnom životu i ne zna previše. Neke veze spominjale su se po tabloidima, no ona ih nikada nije potvrdila.

sve osim nogometa