BRIŽNI RODITELJI

Beyonce i Jay-Z nakon dugo vremena javnosti pokazali trogodišnje blizance

20.06.2020 u 10:28

Bionic
Reading

Najpoznatiji svjetski glazbeni par snimljen je u zračnoj luci u Hamptonsu gdje su očito odlučili započeti svoj prvi godišnji odmor ove godine. Nakon dugo vremena javnost je dobila priliku vidjeti njihove trogodišnje blizance Rumi i Sira, koje inače vješto drže podalje od neželjenih pogleda

Otkako su u travnju 2017. dobili blizance Rumi i Sira, planetarno popularna pjevačica Beyonce i njezin suprug glazbeni producent Jay-Z, tek su kroz nekoliko fotografija pokazali svoje malene nasljednike publici i obožavateljima.

Za razliku od njihove najstarije kćerkice, osmogodišnje Blue Ivy koja se redovito pojavljuje sa slavnim roditeljima na crvenom tepihu i pred kamerama, bebe blizanci još uvijek žive neopterećeno daleko od svijeta slave i reflektora.

Zato je ova prilika prava poslastica za sve obožavatelje 50-godišnjeg repera i 38-godišnje glazbenice. Par je privatnim zrakoplovom sletio u Hamptons gdje će provesti narednih nekoliko dana u svojoj luksuznoj vikendici.

  • +2
Beyonce i Jay-Z s blizancima Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Prilikom izlaska iz zrakoplova Jay-Z je u naručju držao jedinog sina Sira, a mama Beyonce je pak vodila brigu o Rumi koja je bila odjevena u rozu suknjicu i imala mašnicu u kosi.

Unatoč jakim mjerama osiguranja, paparazzi fotografi uspjeli su iz velike daljine snimiti poznate roditelje koji su čitavo vrijeme na licima nosila zaštitne maske, kapuljače od hoodica i sunčane naočale.

Glazbena diva Beyonce za putovanje s jednog kraja zemlje na drugi odabrala je udoban stajling. U sportskom izdanju nemamo je tako često prilike vidjeti. Nosila je trenirku širokih nogavica i Adidas Stan Smith tenisice.