SLAVNA SPORTAŠICA

Besprijekorna figura: Ana Kurnjikova u izazovnom kostimu je san snova

28.03.2019 u 13:03

Bionic
Reading

Prije godinu dana tenisačica Ana Kurnjikova na svijet je donijela blizance koje je dobila s glazbenikom Enriqueom Iglesiasom. Povukla se iz svijeta sporta u kojem je bila izuzetno uspješna te je postala brižna majka i domaćica. Svoje uobičajene obveze stavila je po strani zbog novog snimanja za čije je potrebe uskočila u oskudni bikini

Jedna od najzgodnijih tenisačica svijeta, 37-godišnja Ruskinja Ana Kurnjikova objavila je na svom službenom Instagram profilu kratki video s novog snimanja. Na njemu poznata plavuša pozira u kupaćem kostimu, a do izražaja dolazi njezina nevjerojatna figura.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

❤️🤡❤️

Objavu dijeli 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova)

Skladno tijelo, duge vitke noge i isklesani trbušnjaci mnoge su bacili u trans. Umirovljena sportašica prošle je godine u siječnju na svijet donijela blizance Lucy i Nicholasa koje dijeli s latino glazbenikom Enriqueom Iglesiasom. Od tada je nismo mnogo puta imali prilike vidjeti u javnost jer se potpuno posvetila majčinstvu i obiteljskom životu.

  • +13
Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, da pritom nije zanemarila treninge i formu, Kurnjikova je dokazala novom reklamnom kampanjom koja će tek ugledati svijetlo dana.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#sundaymood 🎄🎄🎄

Objavu dijeli 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova)