iselio iz zajedničkog doma

Ben Affleck više ne živi s Jennifer Lopez

17.05.2024 u 10:54

Bionic
Reading

Svijet showbiza uzdrmala je vijest o razvodu jednog od najpopularnijih slavnih parova. Navodno su 'svatko na svojoj strani', nakon što su se pojavile informacije da se rastaju

Ben Affleck je snimljen kako se vozi u svom sportskom automobilu u četvrtak ujutro u četvrti Brentwood, gdje par inače boravi, a neki mediji tvrde da je boravio u obližnjoj kući. Na fotografiji koju je objavio Page Six se može uočiti kako Affleck nosi vjenčani prsten dok mu lijeva ruka visi kroz prozor automobila.

Kuća u kojoj je Affleck boravio se inače nalazi blizu kuće njegove bivše supruge Jennifer Garner. Page Six se obratio Affleckovom glasnovogorniku za komentar, ali nisu dobili odgovor.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Šuškanja o tome da 51-godišnji glumac i Jennifer Lopez imaju problema u braku počela su prošlog tjedna kad se latino diva pojavila sama na Met Gali. Službeno objašnjenje za glumčev nedolazak ondje je bilo da je 'zauzet snimanjem filma 'The Accountant 2'. Par nije fotografiran zajedno zadnjih 47 dana. Lopez je nedavno snimljena s producenticom Elaine Goldsmith-Thomasu u potrazi za kućom u Los Angelesu no Bena nije bilo.

OVAKO ZAPRAVO IZGLEDA

Šokirala prolaznike: Evo kako Jennifer Lopez izgleda bez šminke i svih umetaka za kosu

Pogledaj galeriju

Jennifer i Ben navodno ide na savjetovanje za parove. 'Ben vjeruje u savjetovanje, do neke točke, i voljan je sudjelovati otvorenog uma, iako mrzi cijeli proces. Nikada neće mjeriti uspjeh ovog braka prema onome što se događa u ordinaciji terapeuta. Uz to, ima veću toleranciju na sukobe i borbu', rekao je izvor koji je otkrio kako zvijezdu 'Arga' poznaje više od 10 godina i da je 'sve više svađa' između njega i pop zvijezde.

Podsjetimo, bili su zaručeni prije više od 20 godina, a onda su 2022. godine obznanili da su se zaručili nakon što su dva desetljeća bili razdvojeni. Oboje su s drugima dobili djecu i izgradili obitelj, ali onda odlučili da im je suđeno biti zajedno.

u brooklynu

Nestašni Affleck: Obična gradska šetnja završila zaljubljenim 'šlatanjem'

Pogledaj galeriju