zna si ugoditi

Bazen, more i dobra hrana: Nataša Janjić Medančić uživa na odmoru iz snova

24.07.2023 u 15:12

Bionic
Reading

Hrvatska glumica još je jednom pokazala da zna kako maksimalno uživati na odmoru, a ovoga puta javila se iz bazena s čarobnim pogledom na more

Nataša Janjić Medančić, jedna od najpopularnijih domaćih glumica, podijelila je fotografiju s odmora na kojoj vidno uživa na bazenu te u dobroj hrani na terasi s čarobnim pogledom.

Hrvatska glumica pozirala je na popularnom rekvizitu za vodu u obliku šarenog zmaja te u zavodljivom jednodijelnom kupaćem kostimu narančaste boje.

'Kad se samo sjetim da su ovo do jučer bili moji rekviziti za ljeto. Sad jedva dobijem vožnju 🤪 Ljeto, najljepše si! 🏖️🥰😎', napisala je u opisu objave.

Potom je prikazala raskošnu gozbu sačinjenu od sočnih njoka u umaku, potom nezaobilaznog morskog specijaliteta crnog rižota od sipe te aromatičnih kotleta. Sve je bilo dodatno začinjeno božanstvenim pogledom na more s terase smještene u dubokom hladu.

Nataša Janjić Medančić redovito pokazuje da zna kako uživati na odmoru. Nedavno je pokazala fotografije iz šarmantnog Rovinja, a ranije se javila s predivnih pješčanih portugalskih plaža čije je čari dijelila sa suprugom Nenadom.

  • +7
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL