GLAZBENIK IZ RIJEKE

Baš uživaju: Marko Tolja pokazao djelić obiteljske idile

30.06.2023 u 15:26

Bionic
Reading

Jedan od naših ponajboljih vokalista i njegova voljena Ana uskoro će dočekati dolazak drugog djeteta, a do tada su posvećeni svom četverogodišnjem sinčiću Maru s kojim trenutno provode vrijeme

Marko Tolja nastupio je na Melodijama Jadrana i predstavio svoju novu baladu 'Ruke sigurne', a još neko vrijeme je ostao u Splitu.

Tako se među ostalim sa trudnom suprugom Anom i sinom Marom pojavio na promociji linije mediteranskih rakija i likera Tončija Huljića kada je njegova lijepa supruga, koju se ne može često vidjeti u javnosti, zablistala u cvjetnoj haljini. U Toljinoj najnovijoj objavi na Instagramu, koja uključuje više fotografija, njegova draga i njihov dječak kradu pažnju.

'Dvim se svim ljudima koji su u vezama ili brakovima s umjetnicima. Nije to lak život. Mi umjetnici imamo svoje mušice, ups and downove, i sve to treba trpjeti ta druga osoba. Ali ne radimo to namjerno. Umjetnost je odabrala mene, a ne ja nju, i mislim da je tako i najprirodnije. Ako samo glumiš da si umjetnik, onda to publika skuži i onda si gotov', rekao je nedavno za tportal.

  • +3
Marko Tolja Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL