BEZ DLAKE NA JEZIKU

Bare o zabrani Thompsonovog koncerta: 'Prije bih zabranio govore raznih političara'

10.10.2018 u 19:10

Bionic
Reading

Oliverov pogreb karizmatični frontman Majki, kaže, nije pratio jer ima averziju od sprovoda. Goran Bare je otkrio koga od glazbenih kolega cijeni, a rekao je i svoje mišljenje o zabranjivanju Thompsonovog koncerta te kampanju Ive Josipovića

Goran Bare je kao i uvjek do sada bez zadrške odgovarao na pitanja ali ovog puta su mu ih postavljali čitatelji u serijalu 'Pitaj me bilo šta' Dalmatinskog portala. Izjavio je tako odgovorio da od kolega najviše cijeni Tomu Bebića i Olivera Dragojevića, kojih nažalost više nema. Oliverov pogreb nije pratio jer, kako kaže, ima averziju od sprovoda. Žao mu je, rekao je, što je Ivo Josipović koristio njegovu pjesmu 'Put ka sreći' u svojoj kampanji.

Komentirao i zabranjivanje Thompsonovog koncerta: 'Svako zabranjivanje je kontraproduktivno, tako da sam protiv svakog zabranjivanja, osim ako to zabranjivanje nema jako čvrstu pozadinu, ako nije moralno ispravno. Prije bih zabranio govore raznih političara nego koncert nekog izvođača'.

Nastupio bi s klapom ili napravio duet s nekim pjevačem narodnih pjesama ako to smatra dovoljno kvalitetnim za svoj ukus. Goran Bare među ostalim je poručio da se prestao drogirati te kazao kako ga na životu drži 'instikt za preživljavanjem'. Ističe da ne prati društvene mreže i kako ne postoji pjesma koju ne želi izvoditi na bini.

  • +5
Goran Bare Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić