NA FACEBOOKU

Barbara Nola objavila fotografiju iz mladosti na kojoj je sretna s Lukasom i koja slama srca

07.11.2022 u 14:19

Bionic
Reading

Nakon što je održana komemoracija u zagrebačkom kinu Tuškanac, redatelj Lukas Nola ispraćen je na posljednji počinak na zagrebačkom Krematoriju. Njegova najveća ljubav, supruga Barbara Nola danas je na Facebooku promijenila profilnu sliku

Cijenjeni redatelj Lukas Nola preminuo je 29. listopada, a prošlog petka ispraćen je na svoj posljednji počinak na zagrebačkom Krematoriju. Tamo su se od njega oprostili prijatelji, kolege, kao i štovatelji njegovog lika i djela, ali i obitelj koja nije mogla sakriti emocije.

Najemotivnija bila je njegova supruga Barbara Nola, koja je njegovim odlaskom izgubila svoj najveći oslonac i svoju najveću ljubav. Tri dana nakon sprovoda, Barbara je na svom Facebook profilu promijenila naslovnu fotografiju, koja je toliko lijepa, ali ujedno i toliko tužna da slama srca.

Riječ je o fotografiji iz njihove mladosti, kada su snimljeni sretni i zaljubljeni, u ljubavnom zanosu. Nasmijana Barbara Nola leži sigurna zaklopljenih očiju u Lukasovom naručju, dok je on nježno ljubi u obraz.

  • +8
Barbara i Lukas Nola Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX

Ispod objavljene fotografije odmah su se krenule nizati poruke. Bilo je tu pregršt emotikona srca, ali i lijepih komentara: 'Bogata si zauvijek! Niko ti to ne može oduzeti! Ni različite dimenzije ne mogu to promijeniti...', 'Vaša ljubav nadahnjuje', 'Život je napravio krug, život je napravio toliko lijepih stvari i završio je duboko u srcu.. tamo gdje pripada. Naposljetku duša osjeća i živi svaki trenutak radosti dok živiš i ti.. živi Barbara živi.'

SHRVANA BARBARA NOLA

[FOTO] U zagrebačkom kinu Tuškanac obitelj i prijatelji oprostili se od Lukasa Nole

Pogledaj galeriju

I NEBO JE KIŠILO

[FOTO] Emocije preplavile zagrebački Krematorij gdje je na vječni počinak ispraćen Lukas Nola

Pogledaj galeriju