malo se pofriškala

Barbara Kolar o svojoj frizuri: 'Nekad baš volim kako drugi rade na meni'

13.07.2023 u 10:49

Bionic
Reading

Jedna od publici najomiljenijih televizijskih i radijskih voditeljica, nedavno je bila na kraćem ljetnovanju koji je provela s obitelji i ljubimicom Lolom, a ovog ljeta čeka je još jedna runda odmora. U međuvremenu zabavlja sebe i svoje pratitelje uvijek zanimljivim objavama

Ovog puta Barbara Kolar okinula je selfi nakon izlaska iz frizerskog salona. kojeg je, naravno, prokomentirala u svom šarmantom stilu.

'Uz dužno poštovanje radu na sebi, nekad baš volim kako drugi rade na meni', opisala je svoj osvježeni look. Voditeljica se ljti uopće ne šminka, a kad odlazi na kakvo druženje, koncert ili večeru stavi maskaru, bronzer i ruž, no od dobre frizure očito ne odustaje.

Kad je riječ o ljetu i ljetovanjima, Barbari je to nezamislivo bez mora. Pritom su joj, ranije je objasnila, 'kao idealnu jednadžbu sreće' je navela 'jedan grčki plus barem jedan dalmatinski komad kopna okružen morem'.

Obavezno bira manje razvikane destinacije na kojima nema gužve. U Grčku periodično odlazi posljednjih 20-ak godina i dosad je posjetila desetak različitih otoka.