nasmijala porukom

Barbara Kolar oduševila novim selfijem: 'Savršeno je navodno dosadno'

01.06.2023 u 14:01

Bionic
Reading

Jedna od najboljih domaćih televizijskih i radijskih voditeljica već je više puta pokazala lice bez šminke, no ne i s malo manje besprijekornom

Barbara Kolar na Instagramu je objavila selfie iz automobila i po tko zna koji put izazvala opće oduševljenje. 'Ne bi škodilo da sam se fotkala prije nego sam pojela ruž, ali savršeno je navodno dosadno… Što ovaj post očito nije', opisala je dvije fotografije.

Na njima se, tek ako se dobro zagleda, može vidjeti 'nepravilan' rub njezinih usana s ružičastim ružem. No to nijue smetalo da iskamči brojne mahom pozitivne komentare kako je 'lijepa, sa i bez šminke', 'predivna'. 'Nije dosadan. Ali oči ti izgledaju užasnute, kako ti to ne stoji uz karakter koji doživljavam lijepim', poručio joj je pak jedan od pratitelja.

Kada je fizički izgled u pitanju, Barbara uvijek dobiva samo komplimente javnosti. 'Oso­bno ja­ko vo­lim vi­dje­ti li­je­po li­ce na ekra­nu, ali ako na­kon de­set mi­nu­ta ne do­bi­jem od nje­ga ništa više od te lje­po­te, po­sta­je mi do­sa­dno. A da je ­izgled te­melj­ni kri­te­rij ­ovog po­sla, ­Oprah bi vje­ro­ja­tno pra­la stu­bišta u Chi­ca­gu, a ne ho­da­la cr­ve­nim te­pi­hom. Lje­po­ta je di­vna. Ka­ri­zma je sve', ranije je izjavila.

  • +5
Barbara Kolar Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL