OTKRILA NA INSTAGRAMU

Olivera Balašević otkrila zašto je počela koristiti svoje djevojačko prezime

15.11.2021 u 12:54

Bionic
Reading

Udovica legendarnog Đorđa Balaševića nedavno je sa svog Instagram profila maknula sve zajedničke fotografije sa pokojnim suprugom, a potom se upravo putem društvenih mreža opravdala jer je na svojoj knjizi 'Planeta dvorište' stavila i svoje djevojačko prezime, pojasnivši svoj potez

Iako je njezina knjiga 'Planeta dvorište' izašla prije nekoliko mjeseci, očito su tek sada krenula pitanja o tome kako se autorica iste potpisala na nju. Naime, udovica legendarnog Đorđa Balaševića, Olivera, na knjigu je uz suprugovo prezime stavila i svoje djevojačko - Savić, a sada je na Instagramu objasnila i zašto se na to odlučila.

U podužoj objavi Olivera Balašević je, između ostalog, napisala:

'Na omotu knjige koja je povod mog oglašavanja, pojavljuje se i prezime Savić, moje djevojačko, a životno prezime moje majke, koje me je čuvalo u godinama prepričanim na stranicama koje slijede... Stavila sam ga tu iz poštovanja, umjesto posvete, a pomalo i iz praznovjerja, ne baš kao zečju šapu, prije kao krilo anđela koji je tako savjesno bdio nad jednim kućerkom kraj Begeja.

Nema dakle nikakvog skandala, čak ni misterije oko toga, niti ičega što bi moglo konkurirati 'zadrugarima' i koroni u medijima, u rijetkim preostalim novinama, i na takozvanim portalima. Kad te zadesi da iz nekog razloga postaneš takozvana 'javna ličnost', najčešće te poistovjete sa 'javnim dobrom', pa te tako i tretiraju. Naprosto mi lakne kad vidim da nigdje nitko nije objavio o mojoj djeci, mojoj obitelji, pa samim tim ni o meni, ili u krajnjem nedostatku tema i ovoj knjizi.'

  • +3
Olivera Balašević, Đorđe Balašević Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Kako pišu srpski mediji, Olivera Balašević je nedavno sa tog istog Instagram profila uklonila sve fotografije svog pokojnog supruga Đorđa Balaševića.