POBJEDNIK DORE

Baby Lasagna vratio se u Istru: Pogledajte kakav su mu doček priredili sumještani

28.02.2024 u 21:47

Bionic
Reading

U općini u kojoj planira život s djevojkom Elizabetom Ružić, Baby Lasagnu nakon pobjede na Dori svečano je dočekao načelnik, direktorica Turističke zajednice i brojni sumještani

Baby Lasagna vratio se kući. Mladi Istrijan, pravoga imena Marko Purišić, zbog Dore i medijskih obaveza neko je vrijeme proveo u Zagrebu, a Istrijani su već ranije govorili kako će ga nagraditi posebnim dočekom nakon povratka kući sa statuom Dore.

Marka su u Istri dočekali sumještani te načelnik općine u kojoj planira svoj život, kao i direktorica Turističke zajednice. Kako je bilo na njegovom dočeku otkrili su fotografijama na društvenim mrežama.

'Načelnik Općine Kaštelir-Labinci, Đulijano Petrović, direktorica ovdašnjeg TZ-a Linda Grebac i mještani Kaštelira i Labinaca spontano su danas poslijepodne dočekali Marka Purišića - Baby Lasagnu, mladog umaškog glazbenika koji je odnio pobjedu na ovogodišnjoj Dori!', objavljeno je na Facebook profilu Together In Kaštelir-Labinci, službenom profilu Turističke zajednice Kaštelir-Labinci.

'Hvala Marku na sjajnoj promociji te mu od srca želimo uspjeh na predstojećem Eurosongu!', dodali su.

Nakon što je pobijedio na Dori Baby Lasagna ostavio je dojam kao da je još uvijek začuđen zbog trijumfa na Dori i njegove pjesme 'Rim tim tagi dim', za koju je spot režirala Elizabeta Ružić, njegova godinu dana mlađa djevojka, istarska umjetnica s kojom dijeli život.

  • +4
Baby Lasagna i Elizabeta Ružić Izvor: Pixsell / Autor: Srecko Niketic/PIXSELL

Sa Elizabetom Ružić gradi kuću u mjestu Kaštelir nedaleko od Poreča. Zaručeni su i već su surađivali u projektima kojima promoviraju Istru i tradiciju tog prelijepog kraja, u čemu im pomaže i njezin otac. Elizabeta je studirala na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer medijska umjetnost, a bavi se videoprodukcijom i art fotografijom. Zato je Purišić nedavno izjavio da je često boravio u Splitu te ga dobro poznaje.