najveći favorit

Baby Lasagna otkrio detalje večerašnjeg nastupa: 'Sve će biti drugačije'

23.02.2024 u 17:47

Bionic
Reading

Istranin Baby Lasagna istaknuo se kao najveći ovogodišnji favorit na Dori, a večeras gledatelje i obožavatelje našeg izbora za pjesmu Eurovizije očekuje upravo njegov nastup. Nastupit će pod rednim brojem sedam, a sada je otkrio i što možemo očekivati

Otkako je objavljena pjesma naziva 'Rim Tim Tagi Dim' mladića koji se predstavlja kao Baby Lasagna, velik dio obožavatelja Dore zaključilo je kako je baš ova pjesma najbolje što ovogodišnja Dora nudi. Pjesma je već sad apsolutni hit među obožavateljima i Dore i Eurovizije, a Zagreb.info doznaje što nas čeka u tri minute nastupa mladog i ambicioznog Marka Purišića.

'Probe su gotove. Bilo je tri dana proba i ogromna je bila razlika između prvog i zadnjeg dana. Prvi dan je sve bilo kaotično, brzo i dosta je onako ostavilo neku nesigurnost, ali zadnji dan probe je bio vrh. Sve smo pogledali, sve smo čuli i sve je fantastično i jedva čekam', oduševljeno je ispričao mladi glazbenik.

Valja naglasiti kako ovom mladom Istraninu ovo nije prvi nastup na Dori!

Naime, već je nastupao s grupom Mantra, no tada je odgovornost bila podijeljena na čitav bend. Sada je nešto drugačije jer je Baby Lasagna prepušten sam sebi te je sva odgovornost na njemu.

'Jako sam uzbuđen. Ne mogu, u biti, ne želim otkrivati puno od svog nastupa. Jedino što mogu reći, nemojte se navikavati na look i feel spota. Na šou će biti još nešto luđe. Postoje neki momenti, možete pogađati što će iz spota biti slično, ali u globalu sve će biti drugačije', otkrio je.

  • +4
Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim Izvor: Promo fotografije / Autor: Youtube

'Mogu vam reći da će biti jako toplo i vatreno. Kombinirat ćemo 'darkerski' i folklorni stil. Kamera će uvijek imati nešto za snimiti, neće biti dosadno', otkrio je ranije za HRT.hr.

Odgovornost na Baby Lasagni još je veća jer nakon što je objavio spot za pjesmu zanimljivog naslova skočile su i kladionice, i to u našu korist. Naime, otkako je HRT objavio sve pjesme što će se natjecati na Dori, bili smo sedmi na kladionicama, no u trenutku kada je Baby Lasagna objavio spot za 'Rim Tim Tagi Dim', skočili smo na visoko treće mjesto eurovizijskih kladionica.

  • +4
Baby Lasagna i Elizabeta Ružić Izvor: Pixsell / Autor: Srecko Niketic/PIXSELL