TAMARA LOOS

Baby boom na domaćoj sceni: Još je jedna voditeljica u slatkom iščekivanju prinove

04.05.2018 u 11:53

Bionic
Reading

Dugogodišnja radijska i televizijska voditeljica Tamara Loos otkrila je da je ponovno trudna. S partnerom Matijom Perkovićem nakon četverogodišnje kćerkice očekuje još jedno dijete

Domaćom javnom scenom zavladao je pravi mali baby boom, pa se tako, unatoč skrivanju, saznalo i za trudnoću poznate voditeljice Tamare Loos.

Vijest da će lijepa Tamara drugi put postati majka otkrila je glumica Ana Majhenić te je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju.

Dvije trudnice poziraju u širokoj odjeći ispod koje se vide njihovi trudnički trbuščići. U komentarima ispod objave fanovi su im ostavili čestitke i poručili kako će biti sjajne majke.

Da je Loos u drugom stanju, dalo se naslutiti još u četvrtak, kada je na službenom okupljanju radija Antena stigla u zanimljivom kombinezonu ispod kojeg se nazirao zaobljeni trbuščić.

Inače, Tamara je u dugogodišnjoj vezi s Matijom Perkovićem, s kojim se rijetko pojavljuje u javnosti, a zajedno su 2014. dobili kćer Veru.

Kako je u ranijim intervjuima govorila, Tamara je itekako spremna na još jedno dijete, kojem se najviše veseli njezina jedinica.

Pao nam je šećer. 🍦

Objavu dijeli Tamara Loos (@loostamara)

'Vera ide u vrtić pa prvo ukradem koji sat samo za sebe. Dobro, to baš nije sasvim točno. Više ga iskoristim za čišćenje kuće, kupnju namirnica i slično, ali uživam u tome. Prava sam ognjištarka, kako me jednom prilikom nazvao prijatelj. Volim sve što se tiče moje kuće i brige o kućanstvu. Osim bojenja ograde. Bože dragi, nema dosadnije stvari. Nikad kraja... Tada odem po Verušku i onda tek počinje pravi posao. Igramo se, ja glumim bebu, ona doktoricu, potom glumi mamu, a ja sam uvijek beba... Mislim da djetetu pod hitno treba brat ili sestra', rekla je za Story 32-godišnjakinja, koja trenutno vodi radijsku emisiju na Anteni.

  • +8
Antena Zagreb najavila koncert povodom 10. rođendana Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL