KANDIDATURU NAJAVILA TOPLESOM

Ava Karabatić željela bi biti sljedeća predsjednica Republike Hrvatske

28.09.2019 u 13:18

Bionic
Reading

Profesorica talijanskog i latinskog jezika, umjetnica i manekenka Ava Karabatić najavila je da se namjerava kandidirati na predsjedničkim izborima

Ava Karabatić planira političku karijeru. Kandidaturu za predsjednicu RH najavila je fotografijom u toplesu.

'Ipak sam odlučila. Kandidirat ću se na predsjedničkim izborima. Toliko poruka podrške dobivam na Instagramu i hvala vam na tome. Smatram da sam žena sa stavom koja se zna izboriti za sebe. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više gledati kako se mojoj državi događaju loše stvari. Svi su slijepi pored zdravih očiju, mladi nam odlaze, natalitet pada. Znam da ću imati puno "hejt" komentara jer sam kao "starleta", ovo ono. Ja sam prije svega profesorica talijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, napisala sam autobiografiju i baš fikciju, roman. Film u kojem sam glumila mjesecima je bio u kinu, a osim glumačkih sposobnosti, ostvarila sam se kao slikarica. Naravno, nisu bitne moje umjetničke sposobnosti, bitan je moj novi režim, Avin režim', napisala je Ava Karabatić uz fotografiju koja joj je nesumnjivo već donijela nekoliko glasova.

Svoju prvu objavu popratila je još jednom fotografijom u kupaćem kostimu i zahvalom za medijsku popraćenost.

'Hvala na medijskoj eksponiranosti, napokon da je iskoristim u pravom pravcu. Čitam mnogo komentara da nemam svoj program, ne brinite, imam toliko planova, a uskoro ću pisati detaljnije o tome', dodala je Ava Karabatić.