'NE MOGU IH KONTROLIRATI'

Ava Karabatić u Studiju 45 pokazala previše

Bionic
Reading

Sinoć su u 'Studiju 45' gostovali bivši sudionici 'Survivora' Ava Karabatić, Vlada Vuksanović i Sebastijan Fleiss, a najviše pažnje je plijenila upravo Ava

Starleta Ava Karabatić odjenula je vrlo neobično krojenu haljinu za gostovanje u 'Studiju 45'. Iz izreza su joj grudi iz trenutka u trenutak sve više ispadale. Ava se nije dala smesti pa se nekoliko puta našalila na račun nestašnog poprsja, a u jednom trenutku je progunđala 'Što je ovo, više ove moje grudi ne mogu kontrolirati, evo, gledam jesu li mi ispale.'

Ava je objasnila zašto je Vladi dala pobjednički bod te je ostala tajanstvena na pitanje je li zaljubljena u Vladu, donosi Slobodna Dalmacija.

'Ja sam žena od riječi. Nisam žena za jednu noć. Ja sam rekla tko je moj favorit i ostala sam pri tome. Vladi bih poručila da ostane kakav je i da se neke stvari ne mogu kupiti novcem', rekla je Ava koja je zadovoljna svojim poslovnim uspjesima.
'Ovo je moja godina, poslova ima, sutra sam na otvaranju jednog kluba u Biogradu, preksutra letim u Vinkovce', rekla je Ava najavivši nastavak pjevačke karijere u sklopu koje sanja o duetu s Cecom.

Kazala je da je u Srbiji nova kraljica i da ju u Beogradu obožavaju te je još jednom istaknula da osjeća da će se udati upravo u tom gradu.

Zahvalila se svima koji su glasovali za nju, 'dijelom djevojčicu, a dijelom ženu, natprosječno inteligentnu djevojku'.

Upitana zbog čega u 'Survivoru' žali, bubnula je: 'Što više nisam bila gola!'